Työeläkeaamu

Ilmoittautuminen on päättynyt
Jo tutuksi tulleessa työeläkeaamussa käymme läpi käytännön asioita eläkeiän lähestyessä.

Työeläkeaamun webinaaritallenne

Mitä sinun on hyvä tietää, kun eläkeaika lähestyy?

Eläkkeelle siirtyminen on ainutkertainen tapahtuma elämässä. Mitä asioita kannattaa selvittää, kun ajatus eläkkeestä ja eläkkeelle siirtymisestä lähestyy? Miten eläke kertyy ja miten voit selvittää omia eläketietojasi? Käymme läpi eläkeiät ja eri vaihtoehtoja siirtyä eläkkeelle.

Työeläkeaamussa kerromme erityisesti vanhuuseläkkeestä ja osittaisesta vanhuuseläkkeestä. Saat myös ohjeet eläkkeen hakemiseen ja tietoa työnteosta eläkkeellä. Voit esittää sinua mietityttävän eläkekysymyksen meille jo ilmoittautumisen yhteydessä, johon pyrimme webinaarin aikana vastaamaan.

Käymme läpi eläkeasioita työntekijän näkökulmasta, mutta webinaari on avoin kaikille eläkeasioista kiinnostuneille!

 

llmoittaudu mukaan ja merkitse tilaisuus kalenteriisi. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla vahvistusviestin, jonka lopusta löydät osallistumislinkin tilaisuuteen. Linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille vielä myös päivä ennen tilaisuutta. Ilmoittautumalla mukaan saat myös tallenteen itsellesi, katsottavaksi myöhemmin.

Elina Juth

Palvelupäällikkö

Elina Juth toimii Varmassa työeläkeasioiden kouluttajana ja sisällöntuottajana. Elinalla on pitkä kokemus työeläkealalta. Virtaa työhönsä hän saa asiakaskohtaamisista ja asiakkaiden auttamisesta. ”Eläkeasiat voivat välillä tuntua monimutkaisilta. Haluan osaltani lisätä ihmisten ymmärrystä työeläkejärjestelmästä ja viestiä asioista ymmärrettävästi ja selkeästi", Elina sanoo.

Minna Kaartinen

Palvelupäällikkö

Minna Kaartinen työskentelee viestintä- ja koulutustehtävissä Varman eläkepalveluissa. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu ovat hänen sydäntään lähellä. "Virkakieli ja lain koukerot taipuvat huonosti tavallisen ihmisen suuhun. Mutkikkailtakin tuntuvista asioista on voitava kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle."

Voisit olla kiinnostunut myös näistä