Esihenkilö nuoren työntekijän tukena – tutkittua tietoa ja käytännön keinoja

Ilmoittaudu mukaan
Ilmoittautuminen on päättynyt

Tue nuoren työntekijäsi arjessa jaksamista

Nuorten työntekijöiden sujuva kiinnittyminen työelämään on tärkeää ja siksi esihenkilöllä on tärkeä rooli työn tukemisessa. Tule kuulemaan niistä keinoista, joilla esihenkilö voi tukea nuorten onnistumista työssä.

Mitä tutkittu tieto kertoo? Millaisia käytäntöjä työpaikoilla on rakennettu?

Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia webinaarissa, jossa keskustelevat Työterveyslaitoksen Onnistuneesti työuralle –hankkeen tutkija ja projektipäällikkö Mikko Nykänen, Broman Groupin henkilöstöjohtaja Mira Prinz sekä Varman tutkimuspäällikkö Auli Airila. Mukana keskustelussa on myös Motonetin nuori työntekijä.

 

Tallennamme kaikki Varman webinaarit. Saadaksesi tallenteen, ilmoittaudu mukaan webinaariin. Tallenteet aiemmista työkykyjohtamisen webinaareista ovat katsottavissa Varma Akatemiassa.

Puhujat

Mikko Nykänen

Erikoistutkija, Työterveyslaitos

Mikko Nykänen työskentelee erikoistutkijana Työterveyslaitoksella. Hänen työnsä kohdistuu työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämiseen työuran eri vaiheissa. Mikon keskeisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat muun muassa voimavarakeskeiset menetelmät sekä osallistava työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden kehittäminen.

Mira Prinz

Henkilöstöjohtaja, Broman Group

Henkilöstöjohtaja Mira Prinz vastaa Broman Group konsernissa henkilöstöön ja turvallisuuteen liittyvistä kokonaisuuksista. Miraa kiinnostaa miten HR voi tukea organisaatiota menestymään osaamista, työkykyjohtamista ja toimintatapoja kehittämällä. Työssään hän painottaa vastuullisuutta ja eettistä harkintaa datalla johtamisen lisäksi.

Auli Airila

Tutkimuspäällikkö, Varma

Auli Airila työskentelee Varmassa tutkimuspäällikkönä. Aulia innostaa työkykyyn vaikuttavien tekijöiden tutkiminen sekä tutkitun tiedon hyödyntäminen vaikuttavien työkykyä edistävien palveluiden kehittämisessä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä