HR muuttuvan työelämän oppaana

Ilmoittautuminen on päättynyt

Vaatimukset HR:n päivittäisessä työssä muuttuvat koko ajan, olipa sitten kyse työnantajamielikuvan rakentamisesta, hybridiajan ihmiskeskeisestä johtamisesta tai vastuullisesta uudistumisesta paremman työelämän puolesta.

Lähde siis kanssamme mukaan matkalle, jossa yhden aamupäivän aikana on mahdollisuus sukeltaa vuoden 2023 tärkeimpiin HR-ilmiöihin ja -aiheisiin asiantuntijoidemme toimiessa matkaoppainasi. Aiheinamme ovat muun muassa urajohtaminen ja työssä jaksaminen.

Keynote-puhujana tilaisuudessamme yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointivaikuttajista, advisor ja kirjailija Saana Rossi.

Hanna Peri

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Hanna Peri työskentelee työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Varman työkykypalveluissa. Hanna tukee Varman yritysasiakkaita työkykyjohtamisen moninaisissa ja kompleksisissa teemoissa ja auttaa löytämään vaikuttavia eri tason keinoja työkyvyttömyyden ehkäisemiseksi. Hannaa kiinnostaa erityisesti strateginen, liiketoimintalähtöinen työkykyjohtaminen, tietotyöhön liittyvien työkykyilmiöiden tarkasteleminen ja ratkaisujen löytäminen sekä nuorten työkykyisyyden tukeminen.

Eeva Reponen

HR-päällikkö, Varma

Eeva työskentelee Varman HR-päällikkönä. Eevan arkeen kuuluu uusien varmalaisten rekrytointia, työsuhteen ehtojen määrittelyä ja noudattamisen ohjausta sekä varmalaisten työhyvinvoinnin, tasa-arvon- ja yhdenvertaisuuden, osaamisen ja työkulttuurin kehittämistä johdon ja esihenkilöiden kanssa. Eevalla on pitkä kokemus erilaisista HR-tehtävistä. Sydän sykkii hyvän työelämän edistämiselle.

Pauliina Heiskanen

HRD-päällikkö, Varma

Pauliina Heiskanen toimii Varmassa HRD-päällikkönä. Työpäivät kuluvat osaamisen, rekrytointien, työnantajakuvan ja johtamisen kehittämisen parissa. Sydän palaa erityisesti työkulttuurin uudistamiselle sekä monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämiselle. Innostuu ihmisistä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä