Työkykyjohtamista johdon näkökulmasta

Ilmoittautuminen on päättynyt

Katso tallenne webinaarista

Miten työkyky, työkyvyn johtaminen ja sen haasteet näyttäytyvät eri johtajaryhmille?

Monet tekijät haastavat työkykyä nykypäivän työelämässä ja esimerkiksi työuupumus on erittäin ajankohtainen aihe. Myös lisääntyvä hybridityö luo uusia haasteita työkyvylle ja sen johtamiselle. Kuka haluaisi työskennellä yrityksessä jossa työkykyä johdetaan huonosti?

Johtamalla työkykyä hyvin, yritys välttää työkyvyttömyyskustannukset, turvaa työvoimansa riittävyyden ja ylläpitää työnantajakuvaa. Mutta miten työkyky, työkyvyn johtaminen ja sen haasteet näyttäytyvät eri johtajaryhmille?

Näistä aiheista webinaarissamme keskustelemassa Varman työkykypalveluiden johtaja Pauli Forma, Aino Healthin toimitusjohtaja Jyrki Eklund, VR:n liiketoimintajohtaja Anu Punola sekä Attendon toimitusjohtaja Virpi Holmqvist. Keskustelua luotsaa Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Juha Hietanen.

 

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Aino Healthin kanssa. Webinaari tallennetaan.

Puhujat

Pauli Forma

Johtaja, Työkykypalvelut

Pauli Forma on työuransa aikana työskennellyt eri tehtävissä työeläkealalla ja tutkimusorganisaatioissa. Paulin keskeisiä kiinnostuksen kohteita ovat olleet työkyky, työkyvyn tukeminen sekä toimintaympäristön muutos.

Jyrki Eklund

Toimitusjohtaja, Aino Health

Jyrki Eklund toimii Aino Healthin toimitusjohtajana, ja hän on ollut mukana kehittämässä alustaratkaisuja, joilla luodaan mitattavaa ja tuloksiin pohjautuvaa työkykyjohtamista yhdessä tutkimuslaitosten ja useiden kansainvälisten suuryritysten kanssa yli 20 vuoden ajan. Jyrki on työskennellyt johtamisen parissa niin Skandinaviassa, Aasiassa kuin Latinalaisessa Amerikassa.

Virpi Holmqvist

Toimitusjohtaja, Attendo

Virpi Holmqvist on työskennellyt 15 vuotta sote-alalla ja sitäkin ennen pääosin palvelutoimialoilla, jossa henkilöstö on yrityksen tärkein resurssi. Attendolla uransa Virpi on aloittanut vuonna 2008 talousjohtajana ja vuonna 2013 liiketoimintajohtajana. Hän on myös toiminut Pihlajalinnan CFO:na mm. pörssiin listautumisen aikana ja tämän jälkeen Touhulan toimitusjohtajana. Attendolle Virpi palasi 2019 ja sen toimitusjohtajana hän on  toiminut keväästä 2020 lähtien. 

Anu Punola

Liiketoimintajohtaja, VR

Anu Punola on VR:n lähiliikennejohtaja. Hänellä on pitkä kokemus isojen organisaatioiden toiminnan kehittämisestä yhdessä henkilöstön kanssa ja runsaasti näkemystä muutostilanteiden johtamisesta. Ennen VR:ää Anu toimi Postilla palveluliiketoiminnan ja tuotannon johtotehtävissä.

Juha Hietanen

Juha Hietanen on viestinnän ammattilainen, joka on tullut tutuksi tv- ja tapahtumajuontajana. Hänen intohimoihinsa kuuluvat yhteiskunnalliset aiheet,kirjallisuus ja urheilu. Mukaan Työterveyslaitoksen mediaviestintään hänet on houkutellut kiinnostus työelämän kysymyksiin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä