Työterveysneuvottelun koetinkivet

Ilmoittautuminen on päättynyt
Voiko työterveysneuvottelu joskus olla väärä toimi ja miten selvitä haastavista tilanteista?

Webinaaritallenne

Onnistunut työterveysneuvottelu on keskeinen askel työkyvyn tukemisen polulla, jossa voidaan varmistua yhteisestä ymmärryksestä ja sopia tarpeellisista työkyvyn tuen toimista.

Tässä webinaarissamme pureudumme erityisesti ongelmatilanteisiin ja niiden ratkaisuihin. Millaisia ovat tavallisimmat haasteet, miten niitä voi ennakoida sekä millaisin keinoin voimme niitä ratkaista?

Webinaarissa keskustelua käyvät Oy Matkahuolto Ab:n henkilöstöjohtaja Hanna Weckman sekä Varman asiantuntijalääkäri Tiia Reho. Keskustelua luotsaa Varman eläkeratkaisuasiantuntija Eeva Hautala.

 

Kaikki Varman webinaarit tallennetaan. Aiemmat webinaaritallenteet ovat katsottavissa Varma Akatemiassa.

Puhujat

Hanna Weckman

Henkilöstöjohtaja, Matkahuolto

Hanna Weckman on Matkahuollon henkilöstöjohtaja, jonka työajasta merkittävä osa kuluu henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen niin strategisella kuin käytännön tekemisen tasoilla. Hanna on työskennellyt kaupan, hotelli- ja ravintola-alan, elintarviketeollisuuden sekä logistiikan erilaisissa HR johto- ja kehitystehtävissä viidentoista vuoden ajan.

Tiia Reho

Asiantuntijalääkäri

Tiia Reho on Varman asiantuntijalääkäri, jonka päätavoite on kehittää yhteistä ymmärrystä työkykyä tukevista tekijöistä työelämässä sekä työkyvyn tukemisen mahdollisuuksista. Taustaltaan Tiia on lääketieteen tohtori ja työterveyshuollon ja terveydenhuollon erikoislääkäri.

Eeva Hautala

Eläkeratkaisuasiantuntija

Eeva Hautala työskentelee työkyvyttömyyseläkkeiden parissa Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluissa. Työkykyasioissa parhaiden ratkaisujen löytäminen ja yhteistyön kehittäminen työntekijän, työnantajan ja työterveyshuollon sekä eläkeyhtiön välillä ovat Eevalle sydämen asia.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä