Varmasti 2023 - Työn voimavarana on yhteisöllisyys

Haluatko mukaan Varmasti-tilaisuuteen? Ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Varmalla. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Mikä on johtajan rooli työkykyjohtamisessa? Miten megatrendit vaikuttavat työelämään ja valintoihimme? Millainen on ikääntyvän Suomen tulevaisuus?

Tervetuloa ystävänpäivänä 14.2. Varmasti-tilaisuuteemme kuulemaan, miten suomalainen eläkejärjestelmä voi ja miten johtamalla työkykyä hyvin yritys välttää työkyvyttömyyskustannukset, turvaa työvoimansa riittävyyden ja ylläpitää työnantajakuvaa. Varman toimitusjohtaja Risto Murto ja johtaja Pauli Forma pureutuvat näihin aiheisiin vahvalla ja herättelevällä otteella.

Suomalaisen työelämän muutokset ja murros sekä eläköityminen megatrendien puristuksessa ovat keynote-puhujamme Elina Hiltusen aiheina.

Tässä ajassa tarvitaan entistä enemmän yhteisön auttamista ja voimaantumista ongelmien ratkaisuun siellä, missä työhyvinvointi tai työpahoinvointi syntyvät eli työpaikoilla. Mehiläisen keskitettyjen HR-palveluiden johtaja Jaana Lamberg on mukana tilaisuudessamme kertomassa, miten Mehiläisessä kehitetyn Työyhteisöllisen työterveysneuvottelun avulla voidaan yhteistoiminnallisesti ja tehokkaasti hahmottaa työpaikan tilannetta.

Tilaisuuden juontaa Lorenz Backman.

Puhujat

Risto Murto

Toimitusjohtaja, Varma

Risto Murto on toiminut Varman toimitusjohtajana jo vuodesta 2014 lähtien. Tätä ennen hän vastasi Varman sijoitustoiminnasta vuosina 2006–2013. Aiemmin hän on työskennellyt mm. toimitusjohtajana Opstock Oy:ssa ja ekonomistina Suomen Pankissa. Risto Murto on E2 Tutkimuksen ja TELA ry:n hallituksen puheenjohtaja ja Arvopaperimarkkinayhdistyksen hallituksen puheenjohtaja sekä Nordea Bank Oyj:n ja Sampo Oyj:n hallituksen jäsen.

Elina Hiltunen

Futuristi, kirjailija, yrittäjä

Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori ja diplomi-insinööri. Parhaillaan Elina tekee toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakouluun aiheesta science fictionin käyttö puolustusorganisaation ennakoinnissa. Forbes-lehti on listannut hänet maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon.

Pauli Forma

Johtaja, Työkykypalvelut

Pauli Forma on työuransa aikana työskennellyt eri tehtävissä työeläkealalla ja tutkimusorganisaatioissa. Paulin keskeisiä kiinnostuksen kohteita ovat olleet työkyky, työkyvyn tukeminen sekä toimintaympäristön muutos.

Jaana Lamberg

Johtaja, keskitetyt HR palvelut, Mehiläinen

Kuten kaikilla mehiläisillä – myös työkykyriskien hallinnasta vastaavalla johtajalla Jaana Lambergilla on Elämä tehtävänä. Työkykyriskissä olevien mehiläisten varhainen tunnistaminen ja tarkoituksenmukaisten tukitoimien piiriin saattaminen, työhön paluun edistäminen ja työurien onnistunut jatkaminen ovat Jaanan työn palkitsevimpia elementtejä. Mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ja nähdä sen vaikuttavuus niin yksilölle, työpaikalle kuin yrityksellekin tuo Jaanalle iloa ja innostusta.

Lorenz Backman

Juontaja

Lorenz "Lore" Backman on juontaja, mielen valmentaja, luennoitsija, kouluttaja, esiintyjä ja Pelasta muistisairas ry.n työntekijä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä