Työkykyklinikka: Kuljetusalan kuormitus- ja voimavaratekijät

Ilmoittautuminen on päättynyt
Työkykyklinikat on tarkoitettu organisaatioiden työkykyasioiden ja osaamisen kehittämisen vastuuhenkilöille.

Kuljetusalan kuormitus- ja voimavaratekijät

Keskustelemme tässä työkykyklinikassa Varman Kuljetusala ja työkyky –raportin pohjalta, alan kuormitus- ja voimavaratekijöistä sekä tulevaisuuden työkykynäkymistä​. 

Työkykyklinikat ovat Varman asiakkaille suunnattuja keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia organisaatioiden työkyvyttömyysriskien hallitsemiseksi. Ajatuksena on saattaa yhteen asiakkaita, joiden organisaatioissa työkykyhaasteet ovat jokseenkin samankaltaisia ja siten työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvät teemat yhteisiä.​

Työkykyklinikka alkaa yhteisellä alustuksella aiheeseen, jonka jälkeen keskustellaan yhdessä osallistujien kanssa teemasta ja aiheeseen liittyvistä arjen asioista. Työkykyklinikoissa pääsee sekä jakamaan että oppimaan parhaita käytäntöjä työkyvyttömyysriskien hallitsemiseksi eri organisaatioiden ihmisten kanssa. ​​

Tunnin mittaisia työkykyklinikoita fasilitoivat Varman kehityspäälliköt ja ne toteutetaan virtuaalisesti Teamsilla.

Terhi Rastas

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Terhi Rastas toimii Varmassa työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Terhillä on yli 20 vuoden kokemus osaamisen ja työkyvyn kehittämisestä eri kokoisissa organisaatioissa. Terhin tehtävänä on auttaa asiakasorganisaatioita minimoimaan työkykyriskit. Jotta tässä onnistuttaisiin, Terhi haluaa ensin ymmärtää, miten organisaation toiminta on kehittymässä, jotta työkykyyn liittyviä riskejä voidaan taklata mahdollisimman osuvin keinoin. Terhillä on kokemusta Varman palveluista myös yritysasiakkaana ja ammatillisen kuntoutuksen läpi käyneenä.

Mira Näyhä

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Mira on kokenut työterveyspalvelujen ja työkyvyn johtamisen kehittäjä. Työurallaan Mira on toiminut myös henkilöstöpäällikkönä kuljetusalalla sekä johto- ja esimiestehtävissä terveydenhuollossa. Varman työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä hän sparraa ja oivalluttaa asiakasyrityksiä työkykyä tukeviin ja vaikuttaviin toimenpiteisiin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä