Työkykyklinikka: Palvelualan kuormitus- ja voimavaratekijät

Ilmoittautuminen on päättynyt
Työkykyklinikat on tarkoitettu organisaatioiden työkykyasioiden ja osaamisen kehittämisen vastuuhenkilöille.

Palvelualan kuormitus- ja voimavaratekijät

Keskustelemme tässä työkykyklinikassa Varman Palveluala ja työkyky –raportin pohjalta, alan kuormitus- ja voimavaratekijöistä sekä tulevaisuuden työkykynäkymistä​.

Työkykyklinikat ovat Varman asiakkaille suunnattuja keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia organisaatioiden työkyvyttömyysriskien hallitsemiseksi. Ajatuksena on saattaa yhteen asiakkaita, joiden organisaatioissa työkykyhaasteet ovat jokseenkin samankaltaisia ja siten työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvät teemat yhteisiä.​

Työkykyklinikka alkaa yhteisellä alustuksella aiheeseen, jonka jälkeen keskustellaan yhdessä osallistujien kanssa teemasta ja aiheeseen liittyvistä arjen asioista. Työkykyklinikoissa pääsee sekä jakamaan että oppimaan parhaita käytäntöjä työkyvyttömyysriskien hallitsemiseksi eri organisaatioiden ihmisten kanssa.

Tunnin mittaisia työkykyklinikoita fasilitoivat Varman kehityspäälliköt ja ne toteutetaan virtuaalisesti Teamsilla.

Työkykyklinikan asiantuntijat

Miia Santamäki

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Miia Santamäki työskentelee Varmassa työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Miialla on vankka työkokemus asiakasyritysten työkyvyttömyysriskien hallinnan ja ammatillisen kuntoutuksen konsultoinnista. Miiaa kiinnostaa asiakkaiden tukeminen työkykyjohtamisessa ja työkyvyttömyysriskien hallinnassa, osana strategista johtamista.

Tuija Vanhamäki

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Tuija Vanhamäki työskentelee Varmassa työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Tuijalla on 30 vuoden kokemus työkyvyn ylläpitämisestä ja työhyvinvoinnin kehittämisestä kuntouksessa, työterveyshuollossa ja HR:ssa, mikä auttaa häntä ymmärtämään ja tukemaan asiakasyrityksiä työkykyjohtamisen haasteissa. Tuija sanookin, että "Työelämän mielettömässä muutoksessa emme saa unohtaa ihmistä, vaan tehdään työstä ihmisen mittaista".

Voisit olla kiinnostunut myös näistä