Varmasti 2021: Työn ja talouden vastuullinen tulevaisuus

Ilmoittaudu mukaan
Ilmoittautuminen on päättynyt
Vuotuinen Varmasti asiakastapahtumamme tulee taas! Tänä vuonna teemana on vastuullisuus liiketoiminnassa, työelämässä ja taloudessa.

Tietoa tapahtumasta

On taas aika koota omat asiantuntijamme ja mielenkiintoisimmat vieraat yhteen ajankohtaisten aiheiden äärelle vuotuiseen Varmasti -asiakastapahtumaamme! 
 
Tällä kertaa toteutus on virtuaalinen, joten osallistuminen on entistä kevyempää. Asia on kuitenkin painavaa, sillä teemanamme on vastuullisuus liiketoiminnassa, työelämässä ja taloudessa

Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.

Ohjelma

Keynote: Perttu Pölönen

Euroopan 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon valittu visionääri Perttu Pölönen kertoo keynotessaan, miksi tulevaisuudessa pärjäävät ne yritykset, joilla vastuullisuus on liiketoiminnan keskiössä.

Varman puheenvuorot

Varman asiantuntijoiden puheenvuorot syventyvät ajankohtaisiin aiheisiin työkyvyn, tiedolla johtamisen ja työllistämisen teemoissa. 

Paneelikeskustelu

Miten vastuullisuus näkyy kasvun kiihdyttäjänä pienen, keskikokoisen ja suuren yrityksen silmin? 

Opintopolut

Olemme uutena ohjelmaosuutena luoneet kaksi opintopolkua, joista voit valita itsellesi kiinnostavamman. Polut on suunniteltu erityisesti HR- ja työkykyjohtamisesta kiinnostuneille sekä yrityspäättäjille.
 
Tarkennetun ohjelman löydät tapahtumasivulta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä