Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

19.4. Varmasti toimivan työterveysyhteistyön rakentaminen, Helsinki

19.4. Varmasti toimivan työterveysyhteistyön rakentaminen, Helsinki

Varmasti toimivan työterveysyhteistyön rakentaminen, Helsinki

Tämä tilaisuus on sinulle, joka yrityksen edustajana olet vastuussa yrityksesi työterveyshuollon järjestämisestä tai nykyinen työterveysyhteistyö mietityttää sinua.

Keskiviikkona 19.4. klo 8-10, webinaaritse tai paikan päällä Työeläkeyhtiö Varmassa, Salmisaarenranta 11, Helsinki

Työterveyshuoltoasiat mietityttävät usein yrityksiä. Usein kysyttyjä kysymyksiä ovat: Mitä työterveyshuollolta voidaan vaatia? Ovatko työterveyshuoltokustannuksemme korkeita? Mitä saamme rahamme vastineeksi? Onko työterveyshuollon toiminta vaikuttavaa?
Yrityksen työterveystarpeet ovat toimivan työterveysyhteistyön perusta. Aamiaiswebinaarissa haemme vastauksia kysymyksiin työterveystarve-käsitteen ja erilaisten käytännön esimerkkien kautta. Tanja Rokkanen, asiantuntijalääkäri, Varma.

Ohjelma:

8.00               ilmoittautuminen ja aamukahvi
8.30               ohjelma alkaa
10.00             tilaisuus päättyy

 Ilmoittaudu

 Ilmoittaudu mukaan webinaariin ja katso tilaisuutta omalta koneeltasi yksin tai yhdessä työpaikallasi tai tule paikan päälle (paikkoja rajoitetusti).

Huomioithan, että paikan päällä paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova, joten muistathan ilmoittaa esteestä viimeistään 5.4. Peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetämme 30€ laskun.

 Nähdään varmasti!