7.9. Varmasti toimivan työterveysyhteistyön rakentaminen

7.9. Varmasti toimivan työterveysyhteistyön rakentaminen

Tämä tilaisuus on sinulle, joka yrityksen edustajana olet vastuussa yrityksesi työterveyshuollon järjestämisestä ja yrityksellä on useampia työterveyshuollon palveluntuottajia tai työterveysyksiköitä ympäri Suomea.

Varmasti toimivan työterveysyhteistyön rakentaminen

Torstaina 7.9. klo 8-10, webinaaritse tai paikan päällä Työeläkeyhtiö Varmassa, Salmisaarenranta 11, Helsinki

Yrityksillä, joilla on toimintaa eri puolilla Suomea, on myös työterveyshuolto järjestetty useassa työterveysyksikössä ja mahdollisesti useamman työterveyshuollon palveluntuottajan toimesta.

Työnantajan näkökulmasta tilanne on haastava. Tässä webinaarissa työterveysyhteistyötä pohditaan työterveyshuollon koordinaation näkökulmasta:   

-        Miten työpaikka johtaa näissä tilanteissa työterveyshuoltoa?
-        Miten työkykyriskit saadaan hallintaan?
-        Minkälaisia toimintamalleja yrityksillä on koordinoida työterveyshuollon                            toimintaa?

Webinaarissa pohditaan lyhyesti myös SOTE:n valinnanvapauden mahdollisia vaikutuksia sairauspoissaolojen hallintaan. Asiantuntijalääkäri Tanja Rokkanen, Varma.

Ohjelma:

8.00               ilmoittautuminen ja aamukahvi
8.30               ohjelma alkaa
10.00            tilaisuus päättyy

 Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan webinaariin ja katso tilaisuutta omalta koneeltasi yksin tai yhdessä työpaikallasi tai tule paikan päälle (paikkoja rajoitetusti).

Huomioithan, että paikan päällä paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova, joten muistathan ilmoittaa esteestä viimeistään 30.8. Peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta, paikan päälle, lähetämme 30€ laskun.

 Nähdään varmasti!