Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

9.5. Työ 2040 - Työkykyjohtamisen opintopolku, osa 4/9: Mitä muuttuva työ vaatii johtamiselta ja työntekijöiden oppimiselta? Oulu

9.5. Työ 2040 - Työkykyjohtamisen opintopolku, osa 4/9: Mitä muuttuva työ vaatii johtamiselta ja työntekijöiden oppimiselta? Oulu

Tämä on Työ 2040 - Työkykyjohtamisen opintopolun neljäs osa

Opintopolkuun kuuluu yhteensä yhdeksän Varmasti Aamiaiswebinaaria. Katso koko opintopolun sisältö tästä.

Tilaisuus on sinulle, joka haluat pohtia miten työ muuttuu, miten liiketoimintalähtöinen työkykyjohtaminen tukee muutosta ja miten myös työkykyjohtamisen prosessien pitää kehittyä.

Työ 2040 - Työkykyjohtamisen opintopolku 2017, osa 4/9: Mitä muuttuva työ vaatii johtamiselta ja työntekijöiden oppimiselta?

Tiistaina 9.5. klo 8-10, Webinaaritse tai paikan päällä Oulussa

Työ 2040 – Miten muutos haastaa johtamisen ja oppimisen? Johannes Nuutinen, johtava konsultti, Demos Effect ja Jyri Juusti, kehityspäällikkö, Varma.

Ohjelma:

8.00              ilmoittautuminen ja aamukahvi
8.30              ohjelma alkaa
10.00            tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu

 Ilmoittaudu mukaan webinaariin ja katso opintopolkua omalta koneeltasi yksin tai yhdessä työpaikallasi tai tule paikan päälle (paikkoja rajoitetusti).

Huomioithan, että paikan päällä paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova, joten muistathan ilmoittaa esteestä viimeistään 25.4. Peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetämme 30€ laskun.

Nähdään varmasti!