Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

ASUNTOJA

63

VUOKRATTAVISSA

{{ allRentals.length }}

PIENIN ASUNTO

26

SUURIN ASUNTO

65

Uusi talo uuden metrokeskuksen naapurissa

Niittysillankulma Espoon Niittykummussa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden muuttaa 1.12.2016 alkaen taloon, jonka naapurina on uutuuttaan hohteleva metro- ja kauppakeskus. Niittysillankulman valtti on sen erittäin keskeinen sijainti ja palveluiden läheisyys. Jokapäiväinen liikkuminen on helppoa niin metrolla kuin omalla autolla, sillä kortteli sijaitsee myös lähellä Länsiväylän liittymää. Taloon kuuluu autohalli, josta pääset hissillä suoraan asuinkerrokseesi.

Kiinteistö on osa uutta kolmen talon korttelia. Varman kerrostalo sijaitsee Merituulentien ja Haukilahdenkadun kulmassa ja se erottuu muista punaisella tunnusvärillään, joka antaa ilmettä julkisivun seinien syvennyksiin ja porrashuoneeseen. Niittykummun metroasema ja kauppakeskus sijaitsevat vieressä Haukilahdenkadun toisella puolella. Risteyksessä ei ole tarpeen odottaa liikennevaloissa, sillä alikulkua pitkin kaupoille ja metrolle pääsee kävelemään aivan omaan tahtiinsa.

Kauppakeskuksessa toimii keväästä 2017 lähtien K-Supermarket ja S-market. Uusissa tiloissa voi myös juoda kahvit, lounastaa, napata mukaan monenlaista patongista pizzaan, ostaa luontaistuotteita ja kukkia sekä huollattaa hiuksensa. Jos kaipaat lisää palveluja, aja seuraavalle metroasemalle Matinkylään, jossa Iso Omena tarjoaa valinnanvaraa kaupallisista palveluista kunnallisiin. Valitessasi itään vievän reitin pääset nopeasti Tapiolan kasvaneiden palveluiden pariin ja tietysti edelleen Helsinkiin.

Talossa on 63 asuntoa yksiöistä kolmen huoneen ja keittiön koteihin. Asunnoissa on laminaattilattiat, astianpesukoneet ja huoneiston levyiset, lasitetut parvekkeet. Alimmassa kerroksessa on tarjolla myös viisi sisäpihalle antavaa asuntoa, joihin kuuluu lasitettu terassi. Sisäpihalla voi pelata vaikka shakkia, sillä siihen on valmis laatoitus. Ala-asteikäisten lähin opinahjo on naapurissa, Niittykummun koulu. Vanhemmat oppilaat taittavat nopeasti pienen kävelymatkan Haukilahden kouluun ja lukioon. Haukilahden merenrantakahvilat puolestaan kutsuvat vain parin kilometrin päässä uudesta kodista.

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi
Niittysillankulma 2 E-F

Sijainti
Niittysillankulma 2 E-F, 02200, Espoo

Kaupunginosa
Niittykumpu

Asuntoja
63

Huoneistojen koot
26 - 65

Kerrosten lukumäärä
5

Rakennusvuosi
2016

Yhteiset tilat
Kellarivarasto, talosauna

Hissi
Kyllä

Laajakaista
Kyllä

Kauppa lähellä
Kyllä

Raput
2

Vuokrattavissa olevat asunnot ({{ allRentals.length }} kpl):

Näytetään {{displayRentalsCount}} kpl, Huoneistokoot: {{printRoomSizes()}}

Huoneistoja ei löytynyt kokoluokassa: {{printRoomSizes()}},
Näytetään kaikki vapaat huoneistot

HETI VAPAA

{{ rental.City | uppercase }} | {{ rental.YearOfConstruction }}
{{ rental.FlatType }}
{{ rental.Size }}㎡

Vuokra: {{ rental.Rent }}€/kk
Kerros: {{ rental.FloorLocation }}

Vuokrauspalveluun

Olen kiinnostunut tästä talosta

Huonekoot