Siirry sisältöön

ASUNTOJA

120

VAPAUTUMASSA

{{ allRentals.length }}

PIENIN ASUNTO

23m2

SUURIN ASUNTO

108m2

  • kruunuvuorenkatu-2-karuselli
  • kruunuvuorenkatu-2-karuselli-2

Aika Koteja

Katajanokalle, Museoviraston suojelemaan Keskon vanhaan pääkonttoriin, valmistui upeita Varman vuokrakoteja. Uutta ja vanhaa yhdistävä Asunto Oy Kruununvuorenkatu 2 huokuu historiaa, mutta luonnollisesti kaikilla nykyajan mukavuuksilla höystettynä.

Asuntoja on 120 ja ne sijaitsevat rakennuksen Kruunuvuorenkadun puoleisessa siivessä. Kahdeksankerroksisen talon ylimmän kerroksen saunatilat ja terassi ovat vuokralaisten käytössä. Kellarikerroksessa on puolestaan irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot sekä maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee harrastetila ja polkupyöräverstas, jossa asukkaat voivat pestä ja korjata polkupyöriään.

Vesimaksu ja 100Mb nettiyhteys kuuluvat vuokraan. Talo on savuton ja myös esteettömyys on huomioitu. Lemmikit ovat tervetulleita.

Vuokraa kappale Helsingin historiaa

Katajanokka huokuu helsinkiläistä historiaa. Alueella on vietetty kaupunkielämää jo 1700-luvulla, jolloin asutus laajeni Senaatintorin suunnalta silloin vielä laitakaupungiksi mielletylle niemelle. Nykyinen kanava, joka erottaa Katajanokan mantereesta, rakennettiin vuonna 1844. Kauppaan ja merenkulkuun keskittyneellä alueella toimi aikanaan myös lentoasema, jolta esimerkiksi Finnairin edeltäjä Aero teki ensimmäisen lentonsa vuonna 1923.

Keskon vanhana pääkonttorina tunnettu rakennus valmistui vuonna 1940. Sen suunnitteli arkkitehti Toivo Paatela, ja sitä pidetään yhtenä funktionalismin kauden komeimmista tuotoksista. Punatiilinen rakennus jakautui liike-, konttori-, varasto- ja tuotantotiloihin. Maailmalta tuotuja banaaneita kypsytettiin, kahvia paahdettiin ja teetä sekä mausteita pakattiin ennen toimittamista suomalaisten pöytiin. Tämä talo on todellakin nähnyt maailmaa!

Merikylpylän naapurissa, Kauppatorin kupeessa

Asunto Oy Kruununvuorenkatu 2 sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä kaikkea. Allas Sea Pool -merikylpylään poikkeat parilla harppauksella vaikka aamu- tai iltauinnille vuoden ympäri. Kivenheiton päässä sijaitsevalta Kauppatorilta poimit ohi mennessäsi tuoreet kalat ja kasvikset ruokapöytään, eivätkä Vanhan Kauppahallin herkutkaan ole kaukana. Ja silloin kun kokkailu ei innosta, viereisten Torikortteleiden suositut kahvilat ja ravintolat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Omaa autoa et näillä kulmilla tarvitse ainakaan kaupungissa liikkumiseen. Sinne minne et ehdi tai jaksa kävellä tai pyöräillä, pääset ratikalla. Lähin pysäkki löytyy talon edestä. Trenditietoisen shoppailijan Tukholmakin on lähes takapihalla, vain rentouttavan risteilyn päässä.


Kruunuvuorenkadun uudet nettisivut löytyvät osoitteeesta www.kruunuvuorenkatu2.fi. Käy tutustumassa!

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenkatu 2

Sijainti Kruunuvuorenkatu 2, 00160, Helsinki

Kaupunginosa

Asuntoja 120

Huoneistojen koot 23 - 108 m2

Kerrosten lukumäärä 8

Rakennusvuosi 1940

Yhteiset tilat Kellarivarasto, Pesutuvat

Hissi Kyllä

Laajakaista Kyllä

Kauppa lähellä Kyllä

Peruskorjausvuosi 2019

Talojen lkm 1

Raput C-D

Koulut Kyllä

Vesimaksu sisältyy vuokraan Kyllä

Vuokrattavissa olevat asunnot ({{ allRentals.length }} kpl):

Näytetään {{displayRentalsCount}} kpl, Huoneistokoot: {{printRoomSizes()}}

Huoneistoja ei löytynyt kokoluokassa: {{printRoomSizes()}},
Näytetään kaikki vapaat huoneistot

HETI VAPAA

{{ rental.City | uppercase }} | {{ rental.YearOfConstruction }}
{{ rental.FlatType }}
{{ rental.Size }}m2

Vuokra: {{ rental.Rent }}€/kk
Kerros: {{ rental.FloorLocation }}
Esittely: {{ nextShowingDisplayFormat(rental.NextShowing) }}

Vuokrauspalveluun

Olen kiinnostunut tästä talosta

Huonekoot
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();