Siirry sisältöön

ASUNTOJA

46

VAPAUTUMASSA

{{ allRentals.length }}

PIENIN ASUNTO

28m2

SUURIN ASUNTO

47m2

  • ulkokuva-spinetti-karuselli
  • keittio-spinetti-karuselli
  • kylpyhuone-spinetti-karuselli
  • makuuhuone-spinetti-karuselli
  • julkisivu-spinetti-karusellikuva

Minne mennä tänään on Jyväsjärven rannalla Lutakossa tuhannen taalan kysymys, sillä vaihtoehtoja on enemmän kuin monella muulla asuinalueella yhteensä. Jo naapurikorttelin messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki tarjoaa satoja tapahtumia vuodessa puhumattakaan koko Lutakon alueesta rock-klubeineen, festivaaleineen ja markkinoineen.

Lutakko sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustan kainalossa. Vaikka kävelymatka ytimeen on lyhyt, ainakaan ajanvietettä ei tarvitse etsiä omaa naapurustoa kauempaa. Lutakonaukiolla järjestetään vuoden mittaan niin musiikillisia kuin ruokaisia tapahtumia, ja sataman alueen anti on sekin omaa luokkaansa: kahviloita, ravintoloita, minigolfia, saunalautta. Lounaan voit nauttia vaikka ravintolalaivan kannella. Liikuntaa kaipaava lähtee kiertämään Rantaraittia kävellen tai pyörällä. Koko Jyväsjärven kiertävä reitti on 14 kilometriä pitkä. Lutakossa on tietysti myös uimaranta, ja kesäpäivänä on mukava heilauttaa piknikviltti Lutakonpuiston aaltoilevalle nurmelle.

As. Oy Jyväskylän Spinetti on upouusi, seitsenkerroksinen tiilitalo keskustan kupeessa, järvimaisemissa. Sijainti on ihanteellinen esimerkiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijalle, sillä Lutakon kampus kirjastoineen ja ravintoloineen sijaitsee naapurustossa. Kotikonnuille on helppo matkata, sillä kävelysilta vie Lutakosta Jyväskylän matkakeskukseen, juna- ja bussiasemalle. Jos haluat kaupungista pois omalla autolla, pääset hetkessä Rantaväylälle ja sitä kautta eri puolille Suomea, yhtä hyvin Helsingin, Tampereen kuin Oulunkin suuntaan. Spinetin asukkaille on varattu Spinetin korttelin sisäpihalla sijaitsevasta Jyväskylän Vitosparkki Oy:stä vuokrattavaksi kuusi autokatospaikkaa ja 13 pihapaikkaa.

Spinetin asunnot sopivat parhaiten pienille ruokakunnille. Asuntojen koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöistä 47 neliön kaksioihin. Osa asunnoista on varustettu lasitetulla parvekkeella. Useissa kaksioissa on oma sauna, mutta talosaunaa tai pesutupaa kiinteistössä ei ole. Talo on savuton ja esteetön. Ruokaostokset pääset tekemään alle puolen kilometrin päässä sijaitsevassa supermarketissa.

Kysy lisää vuokrattavista asunnoista ja käy tutustumassa VR-mallinnettuun kaksioon!

Sari Hyvönen
vuokravälittäjä
050 569 6131
sari.hyvonen@realia.fi
Carita Alatalo
vuokravälittäjä
050 569 6093
carita.alatalo@realia.fi
Marjut Suokas
vuokravälittäjä
050 569 6072
marjut.suokas@realia.fi

 

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Jyväskylän Spinetti

Sijainti Uno Savolan katu 11, 40100, Jyväskylä

Kaupunginosa Lutakko

Asuntoja 46

Huoneistojen koot 28 - 47 m2

Kerrosten lukumäärä 7

Rakennusvuosi 2019

Yhteiset tilat Kellarivarasto, Autopaikat

Hissi Kyllä

Laajakaista Kyllä

Kauppa lähellä Kyllä

Talojen lkm 1

Raput A

Meri tai vesistönäköala Kyllä

Koulut Kyllä

Vesimaksu sisältyy vuokraan Kyllä

Vuokrattavissa olevat asunnot ({{ allRentals.length }} kpl):

Näytetään {{displayRentalsCount}} kpl, Huoneistokoot: {{printRoomSizes()}}

Huoneistoja ei löytynyt kokoluokassa: {{printRoomSizes()}},
Näytetään kaikki vapaat huoneistot

HETI VAPAA

{{ rental.City | uppercase }} | {{ rental.YearOfConstruction }}
{{ rental.FlatType }}
{{ rental.Size }}m2

Vuokra: {{ rental.Rent }}€/kk
Kerros: {{ rental.FloorLocation }}
Esittely: {{ nextShowingDisplayFormat(rental.NextShowing) }}

Vuokrauspalveluun

Olen kiinnostunut tästä talosta

Huonekoot
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();