Siirry sisältöön

ASUNTOJA

103

VAPAUTUMASSA

{{ allRentals.length }}

PIENIN ASUNTO

34m2

SUURIN ASUNTO

102m2

  • julkisivu
  • leinelan-puistotie-12-julkisivu-2
  • leinelan-puistotie-12-julkisivu-3
  • leinelan-puistotie-12-sisapiha-2
  • leinelan-puistotie-12-sisapiha-3

Uusi koti uudella alueella keskellä Vantaata

Jos toiveissasi on upouusi asunto modernilla alueella, loistavien yhteyksien varrella, toiveittesi sateenkaaren päässä on aarre nimeltä Leinelä. Keskelle Vantaata on rakentunut nuorekas asuinalue, jossa lähes kaikki on uutta omasta juna-asemasta asuintaloihin ja kahteen päiväkotiin. Leinelässä toteutuu muutamakin mahdottomalta kuulostava yhtälö. Täällä ollaan kaupungissa metsän keskellä. Matka juna-asemalle taittuu jalkaisin vain alle viidessä minuutissa. Kotiasemasta seuraava on lentoasema! Ja lähditpä juna-asemalta kumpaan suuntaan tahansa, pääset Helsinkiin. Leinelä sijaitsee Kehäradan varrella. Voit asioida helposti kaikissa radan varren keskuksissa ja vaihtaa halutessasi vaikka pohjoiseen menevään pikajunaan Tikkurilassa. Autoilija tavoittaa nopeasti niin Tuusulanväylän kuin Lahden suuntaan vievän nelostien. 

Leinelä kuuluu Koivukylään. Sen K-Citymarketin yhteydessä palvelevat monet yritykset Alkosta apteekkiin, mutta Leinelän aseman viereen nousee myös oma liikekeskus, joten palvelut ovat lähellä. Lähietäisyydeltä löytyvät myös koulut. Ilolan koulussa noin kilometrin päässä opetusta saavat kaikkein pienimmät ekaluokkalaisista neljäsluokkalaisiin.

Leinelää ympäröi luonnontilainen kaupunkimetsä, joka sulkee alueen syliinsä.  Se tarjoaa ulkoilureittejä pyöräily- ja hiihtomahdollisuuksineen, ja kortteleiden keskellä vihreyttä tuovat puistot. Omaa ilmettä Leinelä saa taiteesta, joka antaa hyvän syyn kutsua kaupunkikeskusta taideasuinalueeksi.

Asunto-osakeyhtiö Vantaan Tellervo koostuu kolmesta viisikerroksisesta talosta. Rakennuksia yhdistää näyttävä kaariportti. Yhtiössä on koteja niin sinkuille kuin pienille perheille; asuntojen koot vaihtelevat yksiöstä kolmioon. Kaikkiaan huoneistoja on 103, ja kahdesta asunnosta on käynti myös erilliseen työtilaan. Taloyhtiö on savuton. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kaksi liikehuoneistoa. Kolmen talon kokonaisuus valmistui marraskuussa 2017. Tellervo toivottaa asukkaat tervetulleiksi!

Katso video!

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Tellervo

Sijainti Leinelän puistotie 12, 1340, Vantaa

Kaupunginosa Koivukylä

Asuntoja 103

Huoneistojen koot 34 - 102 m2

Kerrosten lukumäärä 5

Rakennusvuosi 2017

Yhteiset tilat Kellarivarasto, Autopaikat

Hissi Kyllä

Laajakaista Kyllä

Kauppa lähellä Kyllä

Talojen lkm 3

Raput A-C

Lasitetut parvekkeet Kyllä

Koulut Kyllä

Vesimaksu sisältyy vuokraan Kyllä

Vuokrattavissa olevat asunnot ({{ allRentals.length }} kpl):

Näytetään {{displayRentalsCount}} kpl, Huoneistokoot: {{printRoomSizes()}}

Huoneistoja ei löytynyt kokoluokassa: {{printRoomSizes()}},
Näytetään kaikki vapaat huoneistot

HETI VAPAA

{{ rental.City | uppercase }} | {{ rental.YearOfConstruction }}
{{ rental.FlatType }}
{{ rental.Size }}m2

Vuokra: {{ rental.Rent }}€/kk
Kerros: {{ rental.FloorLocation }}
Esittely: {{ nextShowingDisplayFormat(rental.NextShowing) }}

Vuokrauspalveluun

Olen kiinnostunut tästä talosta

Huonekoot
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();