Vuokra-asunnot

Varma omistaa 4053 vuokra-asuntoa, joista yli 60 % sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Kaikkiaan Varma omistaa vuokra-asuntoja yhdeksällä paikkakunnalla. Kehitämme asuntokantaamme aktiivisesti rakennuttamalla uusia kohteita, ostamalla valmiita kiinteistöjä sekä ajanmukaistamalla kohteita peruskorjauksin. 

Realia Asuntovuokraus vastaa Varman asuntojen vuokraamisesta
Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä ja tarjoaa alan positiivisinta palvelua. Realia Asuntovuokraus tarjoaa Varman asuntoja pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Lahdessa, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Järvenpäässä. 

Realia asiakaspalvelu: puh. 010 228 5555 (ma–pe klo 9–15, puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Realia Management palvelee vuokranmaksuun liityvissä asioissa
Realia Management vastaa Varman vuokra-asuntojen teknisestä isännöinnistä ja vuokran maksuun liittyvistä asioista.

Lindorff vastaa Varman vuokralaskujen perintäpalveluista
Lindorff huolehtii Varman kumppanina erääntyneiden vuokralaskujen perinnästä eräpäivän jälkeen maksumuistutuksesta alkaen. Maksumuistutus- ja perintäkirjeistä käy ilmi, mihin ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä.

Yksityishenkilöiden maksumyöhästymiset:
Lindorffin asiakaspalvelu yksityisasiakkaille: puh. 02 2700 300 (ma–pe 8–20, la 10–15, puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)

Verkkopalvelu pankkitunnuksilla, chat ja muut sähköiset palvelut: www.lindorff.fi  > Kuluttajalle

Lindorffin ylläpitämältä www.maksumyöhässä.fi-sivustolta voi tarkistaa, miten perintä etenee, mitä maksuvaatimus tarkoittaa ja mitä oman myöhässä olevan vuokran kanssa voi tehdä ikävien seurausten välttämiseksi.

Yritysten maksuviive- ja perintäasiat:
Lindorffin asiakaspalvelu yritysasiakkaille: puh. 02 2700 555 (ma–pe 8–20, la 10–15, puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)