Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Kansainväliset sijoitukset

Varman kiinteistösalkun kansainvälisen hajautuksen kasvattaminen on jatkunut vuonna 2016. Kansainvälisten ja kotimaisten rahastomuotoisten kiinteistösijoitusten arvo oli 30.6.2016 yhteensä 701 miljoonaa euroa ja tuotto kuluvan vuoden aikana 2,6 %. Kansainvälisten rahastomuotoisten sijoitusten arvo oli 547 miljoonaa euroa. Valtaosa kaikista kiinteistösijoituksistamme, noin 85 %, kohdistuu Suomeen.

Pääosa kansainvälisistä sijoituksistamme tapahtuu hajautettujen kiinteistörahastojen kautta. Näitä täydennämme mm. kohdekohtaisilla rahastoilla ja yhteissijoituksilla. Kansainvälisissä sijoituksissa olemme painottaneet Euroopan isoimpia kiinteistömarkkinoita Britanniaa, Ranskaa ja Saksaa sekä Ruotsia.

Esimerkkejä sijoituksistamme:

  • Skärholmen Centrum www.skhlm.se yhdessä Grosvenorin kanssa: Skärholmen Centrum on yksi Ruotsin suurimmista kauppakeskuksista ja sijaitsee Tukholman eteläpuolella. Vuokrattava pinta-ala on noin 100 000 m² ja siellä on noin 175 liikettä. Kauppakeskuksessa käy vuosittain yli 14 miljoonaa asiakasta. 
  • Audley Court www.audleyretirement.co.uk yhdessä Moorfieldin kanssa: Audley kehittää ja operoi retirement village –tyyppisiä laadukkaita senioriasuntoja Iso-Britanniassa.