Flamingo on vetovoimainen ympäristö Haltin uudelle outlet-myymälälle

Flamingo on vetovoimainen ympäristö Haltin uudelle outlet-myymälälle

28.01.2015
kiinteistöt
Artikkeli

Halti avasi joulukuun lopussa uuden outlet-myymälän Viihdekeskus Flamingoon.

– Flamingo on elävä ja vetovoimainen kauppakeskus hyvin liikenneyhteyksien varrella, joten se sopii mainiosti Haltin konseptiin, kaupallinen johtaja Ville Rönkkö toteaa. 

Viihdekeskus Flamingoon avattu myymälä on Haltin kolmas outlet. Muut vastaavat sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä ja Lauttasaaressa.

– Myymme outlet-myymälöissämme Haltin mallikappaleita, edellisen kauden malleja ja poistoeriä. Haltilla menee haastavasta markkinatilanteesta huolimatta hyvin, mutta haluamme tarjota kuluttajille myös edullisempia hintapisteitä. Suomihan on erityisesti urheilubisneksessä hyvin hintavetoinen maa, mikä toki entisestään korostuu heikossa taloustilanteessa. Tästä syystä uskommekin, että kuluttajat arvostavat outlet-myymälöitämme, joiden valikoimista löytää huippulaatua hieman edullisempaan hintaan, Rönkkö kertoo. 

Flamingo täytti kriteerit 

Haltilla on konseptinsa puitteissa hyvin tarkat kriteerit uusille liikepaikoille.

– Edellytämme kauppakeskukselta vahvaa asiakasvirtaa ja meille sopivaa demografista aluetta sen ympäristössä. Kauppakeskuksen on oltava riittävän aktiivinen, kannattavuuslaskelmien kunnossa ja vuokratason sopiva. Punnitsemme näitä asioita todella tarkkaan ennen uuden myymälän avaamista, Rönkkö taustoittaa. 

Flamingo oli Rönkölle jo entuudestaan tuttu toimintaympäristö, sillä hän toimi aiemmin toimitusjohtajana Crocsilla, jonka myymälä sijaitsee Flamingossa.

– Kokemukset Flamingosta kauppapaikkana olivat positiivisia. Flamingo on elävä ja vetovoimainen toimintaympäristö, jonka tiloissa toimivat hotelli ja kylpylä tuovat sinne myös paljon turisteja. Flamingon ympäristössä asuu myös paljon lapsiperheitä, joten siinäkin mielessä demografinen alue on meille hyvin otollinen. 

Positiiviset odotukset 

Haltilla on positiiviset odotukset uuden myymäläänsä suhteen.

– Oli hienoa, että saimme myymäläpaikan valinnan Varman kiinteistöpäällikkö Ismo Kukkosen kanssa ennätysajassa maaliin. Nyt kun myymälä on avattu, haluamme tarjota kuluttajille erinomaisen outlet-valikoiman ja palvelutason mutta huolehtia myös siitä, että jälleenmyyjämme Jumbon puolella saavat meiltä parhaan mahdollisen tuen, Rönkkö painottaa.

Teksti: Commia/Mia Heiskanen 
Kuvat: Halti Oy

Lue lisää Varman vapaista toimitiloista
Halti Oy

Voisit olla kiinnostunut myös näistä