Varma tukee joululahjoituksella Vamos-palvelukokonaisuutta

8.12.2014

Varma ohjaa joulukortteihin ja -lahjoihin tarkoitetut varat vuosittain monipuolisesti eri kohteisiin. Tänä vuonna tuemme Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-palvelukokonaisuutta, joka on suunnattu 16‒29-vuotialle helsinkiläisille ja espoolaisille nuorille.

Vamos-palvelukokonaisuuden tarkoituksena on vahvistaa nuoren omia voimavaroja ja vahvuuksia sekä tukea nuorta kiinnittymään yksilöllisesti arvioituun ja suunniteltuun jatkopolkuun. Päätavoitteena on löytää nuorelle tie koulutukseen tai työelämään.

Lahjoituksen vastaanotti tänään palvelualuejohtaja Ulla Nord. Varman puolesta lahjoituksen antoivat viestintäjohtaja Satu Perälampi ja ylilääkäri Jukka Kivekäs.

Vamos

Kuvassa Satu Perälampi, Ulla Nord ja Jukka Kivekäs.

Made by Vamos pop up-myymälä Herttoniemessä joulukuussa

Vamos-nuorten huikeita käsitöitä voi päästä ihailemaan pop up -myymälöihin. Seuraavat mahdollisuudet ostaa tuotteita ovat perjantait 12.12. ja 19.12. klo 12-16, jolloin Made by Vamos pop up -myymälä avaa ovensa Vamos Herttoniemessä Hitsaajankatu 4:ssä. Myynnissä on muun muassa paracord-rannekkeita, tauluja, koristeltuja harjoja, ruukkuja, kännykkäpusseja ja keittiöjakkaroita.

Lue lisää Vamos-palvelukokonaisuudesta

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi