Uusi verkkopalvelu tasoittaa yrittäjän tietä

10.06.2015
yrittäjyys
vakuuttaminen
Uutinen

Yritystä perustettaessa pitää miettiä monta asiaa. Pankki- ja vakuutusasiat eivät välttämättä ole uudella yrittäjällä päällimmäisenä mielessä – tai asioina sieltä tutuimmasta päästä. Nordea, If ja Varma ovat luoneet yhteistyössä uuden verkkopalvelun, joka tarjoaa käytännön apua ja neuvoja sekä uusille että vakiintuneemmille yrittäjille yrittäjyyden eri vaiheissa.

OnnistuYrittäjänä.fi-palvelu avattiin 8. kesäkuuta. Kyseessä on eräänlainen yrittäjän työtila, jonka tarkoitus on tukea yrittäjää liiketoiminnan suunnittelussa. Palvelun merkittävin kohderyhmä ovat uudet yrittäjät ja yrityksen perustamista suunnittelevat, mutta se on avoin kaikille ja palvelee erityisesti pienyrittäjiä. Ideana on, että kuka tahansa yrityksen perustamista harkitseva saa tarvitsemansa tiedon ja avun yhdestä ja samasta paikasta.

– Olemme kehittäneet suoraviivaisella ja saumattomalla yhteistyöllä yrittäjille uuden palvelun, joka säästää yrittäjältä paljon aikaa ja vaivaa. Nyt yrityksen perustamiseen tarvittava tieto ja palvelut ovat yhdessä paikassa, Varman asiakkuuksista vastaava johtaja Ville-Veikko Laukkanen iloitsee.

– Moni pohtii omalla kohdallaan mahdollisuuksiaan yrittäjyyteen, kun yhteiskunnassa on käynnissä voimakas talouden ja työelämän rakennemuutos. Uuden palvelun avulla haluamme konkreettisesti tukea yrittäjyyttä. Palvelun avulla voi hahmottaa omaa liiketoimintasuunnitelmaa järkevään suuntaan, kannustaa Laukkanen.

Palvelu opastaa kädestä pitäen uutta yrittäjää vaikkapa yritysmuodon valinnassa tai liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja tämä voi palvelun kautta laittaa suoraan vireille yrityksen pankki- ja vakuutusasiat. Vakiintuneemmille yrittäjille palvelu tarjoaa apua esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun ja investointien rahoittamiseen liittyvissä asioissa. Palvelussa tarjoaa yrittäjän käyttöön esimerkiksi erilaisia laskureita, muun muassa kannattavuus- ja myyntilaskurit sekä kassavirtaennusteen. Lisäksi se auttaa yrittäjää valitsemaan juuri hänelle sopivia palveluita.

Palvelun käyttö ei edellytä Nordean, Varman tai Ifin asiakkuutta. Sivuston tarjoamista palveluista tai tuotteista kiinnostunut käyttäjä jättää yhteydenottopyynnön, jonka perusteella palveluntarjoaja ottaa yhteyttä yrittäjään.

Tutustu onnistuyrittäjänä.fi -palveluun 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä