Palkkaus yhdellä maksulla ilman byrokratiaa

21.09.2015
vakuuttaminen
Uutinen

Työeläkeyhtiö Varma ja Palkkaus.fi ovat aloittaneet yhteistyön helpottaakseen työn teettämistä ja työllistämistä Suomessa. Palvelu yhdistää kotitaloudet ja työtään tarjoavat yksityishenkilöt verkossa ja tekee laillisesta palkanmaksusta helppoa. Syyskuusta 2015 lähtien Palkkaus.fi:ssä suoritetut työeläkemaksut ohjautuvat työeläkeyhtiö Varmaan.

Palvelussa ei ole välikäsiä ja sillä voi hoitaa kaikki palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset maksut ja velvollisuudet. Palvelu on helppo käyttää, koska se ei edellytä ennakko-opettelua, vaan palvelu ohjaa käyttäjää, jolloin säästyy aikaa ja vaivaa.

– Arjen vaivaton asiointi toteutuu hienolla tavalla nyt käynnistyneessä Varman ja Palkkaus.fi:n yhteistyössä. Palkkaus.fi on vastuullinen kotimainen innovaatio, jonka helppo käyttökokemus madaltaa byrokratiaa. Työeläkemaksut voi hoitaa vaivattomasti, iloitsee varatoimitusjohtaja Ville-Veikko Laukkanen Varmasta.

Kotitaloudelle Palkkaus.fi on helpoin ja edullisin tapa palkkaamiseen:

  • Kaikki palkanmaksuun liittyvä onnistuu yhdellä verkkopankkimaksulla.
  • Lain edellyttämät työantajavelvoitteet on helppo hoitaa kerralla.
  • Palvelu auttaa myös työsopimuksen tekemisessä.
  • Kotitalousvähennyksen voi myös hyödyntää tehokkaasti.
  • Palkkaus.fi auttaa kotitaloutta työtekijän löytämisessä.

Myös työntekijät voivat käyttää palvelua. Työntekijän on helppo tehdä palkkalaskelma palvelussa ja lähettää sen työnantajalle, joka voi maksaa palkan vaivattomasti yhdellä verkkopankkimaksulla.

Suomalaista työtä tukemassa

– Palkkaus.fi on vahvasti yhteiskunnallinen palvelu, joka helpottaa työllistämistä ja laillisen työn tekemistä. Uskomme, että sitä kautta omalta osaltamme lisäämme rehellistä, suomalaista työtä ja autamme myös harmaan talouden torjunnassa, sanoo Janne Isosävi Palkkaus.fi-palvelusta.

Tutustu Palkkaus.fi-palveluun ja katso palvelua esittelevä video.
Lue Palkkaus.fi:n blogikirjoitus

Lisätietoja:
Ville-Veikko Laukkanen, varatoimitusjohtaja, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, puh. 050 543 5921
Janne Isosävi, toimitusjohtaja, Palkkaus.fi, puh. 050 571 7557

Voisit olla kiinnostunut myös näistä