Varma allekirjoitti monimuotoisuussitoumuksen

30.03.2016
vastuullisuus
työelämä
Uutinen

Varma on liittynyt mukaan monimuotoisuusverkostoon, joka kannustaa suomalaisyrityksiä kehittämään henkilöstön monimuotoisuuden johtamista ja hyödyntämään ihmisten erilaisia taustoja, osaamista ja ominaisuuksia.

Monimuotoisena organisaationa Varma varmistaa henkilöstönsä ja asiakkaidensa tasapuolisen kohtelun sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, poliittisesta mielipiteestä tai muusta vastaavasta taustasta riippumatta.

– Yritysvastuu on osa Varman arkea ja liiketoimintaa. Monimuotoisuuteen panostamalla varmistamme, että työelämän muuttuessa meillä kaikilla on tasavertaiset mahdollisuudet onnistua ja tehdä hyvää työtä. Monimuotoisuudessa keskeistä on kaikkien kykyjen ja osaamisen käyttöönotto, sanoo Varman viestinnästä, vastuullisuudesta ja hr:stä vastaava johtaja Katri Viippola.

Monimuotoisuusverkoston jäsenenä Varma on allekirjoittanut monimuotoisuussitoumuksen, jossa lupaamme tarjota yhdenvertaisia mahdollisuuksia, tunnistaa ja hyödyntää yksilöllistä osaamista, johtaa oikeudenmukaisesti sekä viestiä monimuotoisuuteen liittyvistä tavoitteista.

Lisätietoja:

Katri Viippola, Johtaja, Viestintä, HR ja vastuullisuus, puh. 040 012 9500, etunimi.sukunimi@varma.fi

Monimuotoisuusverkosto 

Vastuullisuus Varmassa

Voisit olla kiinnostunut myös näistä