Yrittäjän arki helpottuu uusilla digitaalisilla palveluilla

09.03.2016
yrittäjyys
työelämä
Uutinen

Ensimmäistä kertaa Suomessa kootaan kaikki yrittäjän tarvitsemat palvelut kahteen uuteen verkkopalveluun. OnnistuYrittäjänä.fi antaa yrittäjälle työkalut yrityksen liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Palkkaus.fi-palvelu auttaa hoitamaan yrityksen hallinnon verkossa. Tarjoamalla tukea yrittäjyydelle tasoitetaan tietä yritystoiminnan ja työllistämisen kasvulle Suomessa.

Varman, Ifin ja Nordean yhdessä kehittämä OnnistuYrittäjänä.fi tekee yrityksen suunnittelemisesta ja yrittäjäksi ryhtymisestä helppoa. Perustamisen jälkeen Palkkaus.fi-palvelulla yrittäjä hoitaa palkanmaksun ja hallinnon vaivattomasti yhdestä paikasta.

Yrittäjältä kuluu viikoittain paljon aikaa yrityksen hallinnon ja lakisääteisten velvoitteiden hoitamiseen. Palkanmaksut, työsuhteiden velvoitteet, ilmoitukset ja tilitykset viranomaisille sekä vakuutus- ja työeläkeasiat ovat vieneet aikaa, joka pitäisi käyttää liiketoiminnan johtamiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.

Tehokkaat yrittäjän ja pienyrityksen digitaaliset palvelut helpottavat yritysten toimintaa ja työllistämistä. Jos joka kymmenes Suomen 264 000 pienyrityksestä palkkaisi yhden uuden työntekijän vuodessa, kertyisi suomalaisille yli miljardi euroa lisää bruttopalkkaa.

− Itse liiketoiminnan vetäminen on yrittäjän tärkein tehtävä. OnnistuYrittäjänä.fi ja Palkkaus.fi antavat erinomaisen tehokkaat työkalut yrityksen perustamisen ja kehittämisen suunnitteluun sekä palkanmaksuun ilman turhaa byrokratiaa, sanoo Varman toimitusjohtaja Risto Murto.

Yrittäjälle ja pienyritykselle tänään julkistetut uudet palvelut tuovat monia etuja:

OnnistuYrittäjänä.fi avulla:

  • Yrityksen liiketoiminnan suunnitteluun sekä kehittämiseen tarjotaan työkalut.
  • Yrityksen talouden suunnittelu on helppoa monipuolisilla laskureilla ja työkaluilla.
  • Välttämättömät pankki- ja vakuutustuotteet on helppo hankkia yhdellä kertaa.
  • Vertailudata saman toimialan yrityksistä auttaa päätöksenteossa.

Palkkaus.fi avulla:

  • Palkanmaksu onnistuu yhdellä verkkopankkimaksulla.
  • Ensimmäistä kertaa Suomessa myös työtapaturmavakuutus on osa palkanmaksua.
  • Työsuhteen velvoitteet hoituvat: työsopimukset, vakuutukset, eläkkeet ja pienyrityksen ja yrittäjän työterveyspalvelut.

Yritystä on helpompi kasvattaa, kun hallinto ja palkanmaksun byrokratia eivät vie aikaa.

− Tarjoamme yrittäjälle vaivattoman tavan hoitaa yrityksen palkanmaksu ja hallinto, jolloin hän voi keskittyä liiketoimintaan, toteaa Palkkaus.fi:n toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen.

OnnistuYrittäjänä.fi on maksuton palvelu. Palkkaus.fi perii palkanmaksusta työnantajalta palvelumaksun, joka on 4–10 euroa yhtä palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on maksuton.

Linkit palveluihin:

www.onnistuyrittäjänä.fi

www.palkkaus.fi

OnnistuYrittäjänä.fi on maksuton verkkopalvelu, jonka ilmaiset ja monipuoliset työkalut auttavat oman yrityksen perustamisessa ja suunnittelussa. Palvelussa voi muotoilla liiketoimintasuunnitelman ja tutkia laskureiden avulla, miten yrityksestä saa kannattavan. Lisäksi palvelussa on artikkeleita yritystoiminnasta ja se yhdistää sosiaalisessa mediassa yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia. Palvelun ovat kehittäneet If, Nordea ja Varma.

Palkkaus.fi on yrityksen ja kotitalouden hallinto- ja palkanmaksupalvelu verkossa. Yrittäjä, pienyritys, yhdistys tai kotitalous voi helposti hoitaa palkanmaksut yhdellä verkkopankkimaksulla ja kaikki velvoitteet hoituvat automaattisesti. Palkkaus.fi:n käyttäjänä yrittäjä hoitaa yrityksen palkka- ja hallintoasiat nopeammin ja hän voi keskittyä liiketoimintaan.

 

Lisätietoja antavat:

Johanna Kemppinen, OnnistuYrittäjänä.fi, puh. 040 559 7081; johanna.kemppinen@varma.fi

Jukka Kiiskinen, Palkkaus.fi, puh. 050 571 7551; jukka.kiiskinen@palkkaus.fi

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();