Digia muuttaa Varman tiloihin Finlaysonin alueelle Tampereella

Digia muuttaa Varman tiloihin Finlaysonin alueelle Tampereella

21.04.2016
kiinteistöt
Uutinen

Suomalaisen ohjelmisto- ja palveluyritys Digia Oyj:n Tampereen toimipiste muuttaa uusiin toimitiloihin Finlaysonin alueelle loppukesästä. Työeläkeyhtiö Varma vuokraa Digialle 1 500 neliömetrin tilat, ja Finlaysonin alueelle muuttaa 110 Digian työntekijää.

Digian Tampereen toimipiste toimittaa ict-ratkaisuja ja -palveluja muun muassa kaupan, logistiikan ja teollisuuden aloille. Digia auttaa asiakkaitaan palveluiden kehittämisessä, toiminnan ohjaamisessa ja tiedon hyödyntämisessä kotona ja kansainvälisesti.

– Voitimme Digian järjestämän mittavan toimitilakilpailutuksen, jonka tavoitteena oli löytää tilat, jotka palvelevat liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Finlaysonin alue on vetovoimainen ja elävä, ja siellä on paljon muunneltavaa tilaa. Alue myös kehittyy jatkuvasti. Hyvät liikenneyhteydet ja viihtyisät tilaratkaisut koetaan houkuttelevina, sanoo Varman kiinteistöpäällikkö Kai Niinimäki, joka vastaa Finlaysonin alueen kehittämisestä.

Digian uudet tilat sijaitsevat Finlaysonin alueella Media 54:ssä Satakunnankadun ja Tammerkosken kulmarakennuksessa, joka on toiminut tehtaan Viimeistämönä. Toimistotilat remontoidaan Digialle sopiviksi kesän aikana.

– Etsimme moderneja toimistotiloja keskusta-alueelta hyvillä kulkuyhteyksillä, ja Finlaysonin alueen tilat täyttivät nämä kriteerit. Meille oli myös tärkeää, että toimitilat tukevat yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä niin oman henkilöstön kuin asiakkaiden kanssa. Tulevan remontin myötä saamme varmasti juuri meille sopivat tilat, jotka mahdollistavat monipuoliset työskentelytavat, kertoo Digia Oyj:n talousjohtaja Tuula Haataja.

Lisätietoja: www.finlaysoninalue.fi

Valokuvia osoitteesta: www.villivisio.kuvat.fi/kuvat/Finlaysonin+alue/

Lisätietoja medialle:
Kai Niinimäki, kiinteistöpäällikkö, työeläkeyhtiö Varma, 040 729 8144, kai.niinimaki@varma.fi
Tuula Haataja, talousjohtaja, Digia Oyj, 040 544 6832, tuula.haataja@digia.com
Leena Rantasalo, viestintäpäällikkö, työeläkeyhtiö Varma, 040 300 7980, leena.rantasalo@varma.fi

Finlaysonin alue on perinteikäs tehdasmiljöö Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa. Alueen historia ulottuu 1820-luvulle, jolloin sinne perustettiin Finlaysonin puuvillatehdas. Tehdas oli pitkään Pohjoismaiden suurin teollinen toimipaikka. Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi vapaa-ajan, kulttuuri- ja ravintolatoiminnan sekä toimistotyöpaikkojen keskittymäksi. Alueella toimii noin 100 yritystä ja vuokrattavaa tilaa on kokonaisuudessaan lähes 90 000 neliömetriä. Liike- ja toimistotilojen lisäksi alueelta on vuokrattavissa tiloja myös tapahtumakäyttöön. Kiinteistöt omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. www.finlaysoninalue.fi

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on Suomen vakavaraisin työeläkeyhtiö ja suurin yksityinen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 860 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2015 Varman maksutulo oli 4,6 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,2 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli vuoden 2015 lopussa 41,3 miljardia euroa.

Digia Oyj on suomalainen ohjelmisto- ja palveluyritys, jonka asiakkaat ovat teollisuuden, kaupan, logistiikan, finanssisektorin ja julkishallinnon toimijoita. Digia toimii noin tuhannen osaajan voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Venäjällä, Kiinassa, Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön liiketoiminta on jakautunut kahteen segmenttiin: Kotimaa ja Qt (kansainvälinen Qt-ohjelmistoliiketoiminta). Yhtiö on listattuna NASDAQ Helsingissä (DIG1V). www.digia.com

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();