Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Haemme projektiammattilaista tietohallintoon

Haemme projektiammattilaista tietohallintoon

13.2.2017

Haemme energistä projektiammattilaista työskentelemään monipuolisesti Varman IT-kehitysprojekteissa. Pääasiassa tehtävääsi kuuluu IT-suunnittelutyötä, mutta olet innostunut projektin eri tehtävistä ja pystyt tarvittaessa toimimaan myös testausvastaavana - ehkä projektipäällikkönäkin. Työskentelet yhteistyössä IT:n, liiketoiminnan ja IT-toimittajien kanssa, joten yhteistyö eri osapuolten kanssa sujuu sinulta luontevasti. Sovellus- ja järjestelmäkehitys ovat sinulle tuttuja asioita. Lähestyt ratkottavia asioita analyyttisesti ja hahmotat luontevasti riippuvuuksia ja laajempia kokonaisuuksia.

Asioiden itsenäinen koordinointi ja edistäminen ovat sinulle luonteva tapa toimia. Olet oma-aloitteinen ja osaat kyseenalaistaa ratkaisuja rakentavasti myös kustannus-hyöty näkökulmasta. Sinulla on paineensietokykyä ja haasteiden edessä säilytät hyvän työvireen. Kannat vastuuta työtehtävistäsi ja samalla huolehdit itsestäsi.

Odotamme sinulta

  • kokemusta ketterästä tietojärjestelmä- ja sovelluskehityksestä
  • järjestelmäteknistä ymmärrystä
  • projektimenetelmien tuntemusta
  • käyttäjälähtöistä ajattelua
  • paloa itsesi ja toimintatapojen kehittämiseen

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja tukiverkoston. Odotamme sinulta vahvaa yhteistyökykyä ja ennakkoluulotonta työotetta. Pääset osallistumaan myös Varman projektityökäytäntöjen kehittämiseen vahvuuksiesi mukaisesti.

Tarjoamme näköalapaikan IT-ratkaisuiden kehittämiseen työeläkealalla; meillä tehdään merkityksellistä työtä tulevaisuuteen katsoen. Toimit mukavassa ja kannustavassa ympäristössä, jossa osaamisen ja kokemuksen jakaminen on peruspolttoainetta. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Kehityspäällikkö Tuuli Kammonen, puh. 040 5601746, torstaina 16.2. klo 9-11 sekä 15-17 ja perjantaina 17.2. klo 12-17
  • ICT-palvelujohtaja Hanna Haikonen, puh. 040 843 1094, perjantaina 17.2. ja tiistaina 21.2. klo 12-13.30

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 26.2.

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi