Kasvavat yritykset esillä Varma-lehdessä

Kasvavat yritykset esillä Varma-lehdessä

06.03.2017
yrittäjyys
eläketurva
vakuuttaminen
Uutinen

Vuoden ensimmäinen Varma-lehti kertoo kasvavien pk-yritysten menestystekijöistä ja Suomen nousevista toimialoista. Tiesitkö, että terveysteknologia on Suomen suurin huipputeknologian vientiala? Myös Lapin matkailun kasvuluvut ovat komeat. Saniteettitiloissa on muitakin kehittämismahdollisuuksia kuin veden säästäminen, tietävät Novosanin yrittäjät.

Varma-lehdessä yrittäjät kertovat kokemuksistaan ja jakavat hyviä vinkkejä lukijoille. Kahvilan ja kirpputorin yhdistelmän, Reloven, Helsingin Töölöön perustanut Noora Hautakangas on itse oppinut paljon vanhemmilta yrittäjiltä. Niin hän kuin rovaniemeläisen Napapiirin Lahjan Inga ja Marko Jääskö kuuntelevat herkällä korvalla asiakkaitaan ja henkilöstöään. He toteuttavat nopeasti asiakkaiden toiveita ja työntekijöiden kehitysideoita.

Visualisoija Annika Varjonen työskenteli pitkään yksinyrittäjänä. Nykyään hän on konsulttiyhtiön osakas. Hän vertailee näitä kahta yrittämisen muotoa.

Yhteisöstä ja mentorista on paljon hyötyä kaikille, eikä vähiten yksin- ja mikroyrittäjille. Varma-lehti listasi muitakin yrittäjälle erittäin tärkeitä asioita.

Oman yrityksen verkostoitumista voi vauhdittaa myös työskentelemällä ainakin osan aikaa yhteisissä työtiloissa. Tuore tutkimus kertoo coworking-tilojen hyödyistä. VarmaWorks-yhteistiloihin Tampereen keskustaan tulee yrittäjiä yhä useammalta toimialalta.

Lehdessä on jälleen vankkaa asiaa eläkeuudistuksen käytännön vaikutuksista, yrittäjän eläkemaksuista ja työkyvyn ylläpidosta. Lykkäyskorotus kannustaa yrittäjää ja työntekijää jatkamaan pidempään työelämässä – esimerkit kertovat hyödyn suuruuden. Työkyvyn haasteet ovat pitkälti samat kaikilla yrittäjillä. Varma-lehti tarjoaa parhaat työkyvystä huolehtimisen niksit eri yrittäjätyypeille.

Suomenkielinen paperilehti, Varma 1/2017, postitetaan Varman yrittäjäasiakkaille. Julkaisu on luettavissa myös digitaalisessa muodossa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteessa varmalehti.fi , jossa on luettavissa myös julkaisun aikaisemmat numerot.

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();