Haemme sovellusasiantuntijaa maksatuksen järjestelmäalueelle Varman tietohallintoon

10.8.2017

Tietohallinnon vastuulla on huolehtia Varman tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimivuudesta, ylläpidosta ja kehityksestä yhteistyössä toimittajien kanssa sekä kehittää menetelmiä ja toimintatapoja. Maksatuksen sovellusasiantuntijana vastaat järjestelmien tuotantotoiminnasta ja sovellusylläpidosta. Teet tiivistä yhteistyötä toimittajan ja Varman liiketoimintojen kanssa, osallistut kehitysprojekteihin ja tuet liiketoimintaa sovellusasioissa.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset:

  • teknistä kyvykkyyttä ja kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin
  • kokemusta maksatuksen järjestelmäalueen ylläpidosta ja kehittämisestä
  • halua ja kykyä ymmärtää ja palvella liiketoiminnan tarpeita
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • sujuvaa englanninkielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti
  • soveltuvaa koulutusta (tekninen)

Maksatuksen järjestelmien ja prosessien tuntemus ovat sinulle eduksi.

Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja osaat luontevasti kommunikoida tietohallinnon, liiketoiminnan ja sovellustoimittajien kanssa. Nopeatempoiset päätökset ja alati muuttuvat liiketoimintatarpeet eivät päätäsi huimaa. Sinulla on paineensietokykyä ja säilytät hyvän työvireen myös haasteiden edessä. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä osaat priorisoida itsenäisesti työtehtäviä. Kannat vastuuta työtehtävistäsi ja samalla huolehdit itsestäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tietohallinnon kehittyvässä toimintaympäristössä ja olla mukana uudistamassa toimintaamme.

Varmalaiset arvostavat yhtiön tarjoamia kehittymismahdollisuuksia, hyvää esimiestyötä sekä osaavia ja sparraavia työkavereita. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat uutta työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • ICT-palvelujohtaja Minna Mattila 16.8. klo 14 - 15, 23.8. klo 14 - 15, p. 050 300 5249

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 27.8.2017 mennessä.

Minkälainen Varma on työnantajana? Ota selvää ja katso muut avoimet työpaikkamme Varma työnantajana -sivulta.

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi