Varma-lehti esittelee uusia kasvuyrityksiä

04.09.2017
yrittäjyys
työelämä
Uutinen

Varma-lehden uusi numero ilmestyy tänään 4. syyskuuta. Lehdessä on runsaasti asiaa muun muassa yrittäjyydestä, kasvuyrityksistä ja kuntoutuksesta.

Aasialaisten matkailijoiden kiinnostus Suomea kohtaan on lisääntynyt jo kauan. Japanilaiset olivat edelläkävijöitä. Nyt kiinalaisten turistiryhmien määrä kasvaa nopeimmin. Suurin osa kiinalaisista piipahtaa Pohjoismaiden kiertomatkallaan vielä vain Helsingissä, mutta vähitellen kiinalaisia ryhmiä ja omatoimimatkailijoita alkaa virrata myös Lappiin ja muualle Suomeen. Varma-lehden haastattelemat yrittäjät ja asiantuntijat kertovat, että aasialaisten turistien palvelussa on omat niksinsä. Bisnesmahdollisuuksia on tarjolla uusillekin yrittäjille.

Kekseliäs yrittäjä löytää kasvua myös perinteisillä aloilla. Varma-lehti esittelee yrittäjiä ja yrityksiä, jotka menestyvät uudella toimintatavalla. Pyörähuoltoyritys Yeply palvelee liikkuvalla tavalla asiakkaitaan. Nyt yritys tähtää jo kansainvälisille markkinoille. Spectra on kauppakeskuksissa yhdistellyt useita kaupan tukitoimintoja, jotta kauppakeskukset saavat tarvitsemansa palvelut kätevästi ja työntekijöille on tarjolla isompia työkokonaisuuksia.

Varma-lehti esittelee kaksi tuoretta yrittäjää, Markku Kilpeläisen ja Tero Kukkosen, jotka kuntoutuksen kautta palasivat työelämään. Kumpikin perusti oman yrityksen. Kasvu Openissa yrittäjiä sparrannut Varman sijoitusjohtaja Timo Sallinen puolestaan kertoo, millaisia neuvoja hän antoi ja mitä hän itse oppi tässä Suomen suurimmassa kasvuyrittäjyysohjelmassa.

Suomenkielinen paperilehti, Varma 2/2017, postitetaan Varman yrittäjäasiakkaille. Julkaisu on luettavissa myös digitaalisessa muodossa osoitteessa varmalehti.fi , jossa on tarjolla myös julkaisun aikaisemmat numerot.

Varma-lehti 2/2017

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();