Haemme Business analyytikkoa Varman asiakkuuksiin

Haemme Business analyytikkoa Varman asiakkuuksiin

13.03.2018
rekrytointi
Uutinen

Tehtävässä pääset kehittämään liiketoimintaa tuottamalla erilaisia toimiala-, markkina-, kohderyhmä- ja asiakasanalyyseja sekä näistä johdettuja toimenpide-esityksiä myynnin, asiakuudenhoidon, palvelukehityksen ja markkinoinnin tueksi. Tiivis yhteistyö myyntiorganisaatiomme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on olennainen osa Business analyytikon työtä.

Tehtäviisi kuuluu datan etsimistä, hyödyntämistä, jalostamista ja analysointia:

  • analytiikkatapauksien määrittelyä
  • datalähteiden etsimistä ja koostamista
  • analyysimallien määrittelyä ja rakentamista
  • tulosten julkaisua, viestintää ja toimenpide-ehdotusten tuottamista
  • segmentoinnin ja myynnin rakenteen sekä palvelu-/toimintamallien kehittämistä

Tehtävä sopii sinulle, joka olet analyyttinen, omaat ongelmanratkaisukykyä, osaat visualisoida löydöksiä ja tuottaa toimenpide-ehdotuksia. Olet ennakoiva, idearikas ja utelias. Asenteesi on liiketoimintasuuntautunut, ratkaisukeskeinen ja tavoitehakuinen. Olet hyvä viestijä ja uskallat tehdä päätöksiä. Sinulla riittää motivaatiota itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tuloksellisen yhteistyön parissa muiden kanssa.

Tarjoamme sinulle innostavat työtehtävät ja sparraavan työyhteisön. Perehdytämme sinut hyvin niin alaan kuin sen toimijoihin. Tarjolla on myös jatkuva ammatillisen kehittymisen tuki.

Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Kemppinen 20.3. klo 8-10, p. 040 559 7081.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 25.3.2018

Voisit olla kiinnostunut myös näistä