Haemme taloushallinnon kirjanpitotiimiin kiinteistökirjanpitäjää

12.1.2018

Varman taloushallinto tuottaa Varman päämääriä tukevaa, olennaista taloudellista ja riskienhallintatietoa oikea-aikaisesti, luotettavasti ja riippumattomasti sekä huolehtii maksuliikenteestä ja kirjanpidosta. Kirjanpitotiimissä tehtäviisi kuuluvat Varman kiinteistöyhtiöiden kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Ostolaskujen käsittely ja kalustokirjanpito ovat osa työnkuvaasi. Osallistut tiimissä myös emoyhtiön kirjanpitotehtäviin.

Edellytämme useamman vuoden vankkaa kokemusta ja monipuolista osaamista kiinteistökirjanpidosta.

Toivomme sinulta

  • kaupallista perustutkintoa (tradenomi, merkonomi)
  • järjestelmätuntemusta (Intime Plus, Basware IP, Exact- kalustokirjanpito, MS Office, Excel)
  • kiinteistöjen arvonlisäverotuskäytännön osaamista

Odotamme sinulta vastuullista ja yhteistyökykyistä työskentelyotetta osana tiimiä. Sinulla on halua ja innostusta oppia uutta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan kiireisinäkin aikoina tehokkaasti sovittujen aikataulujen puitteissa.

Tarjoamme sinulle mukavat ja osaamistaan jakavat työkaverit. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Iriina Laiho (p. 050 311 2428) 16.1.klo 14.00 -15.00 ja torstaina 18.1. klo 13.00 -14.00.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 22.1.2018.

 

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi