IT-asiantuntija DWBI-alueelle

9.1.2018

Haemme Varman tietohallintoon digi- ja BI-palvelut osastolle ratkaisukeskeistä ja ketterää DWBI-asiantuntijaa

Varman tietohallinnossa vastuullamme on huolehtia Varman tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimivuudesta, ylläpidosta ja kehityksestä yhteistyössä toimittajien kanssa sekä kehittää menetelmiä ja toimintatapoja.

Olet tietovarastojen ja raportoinnin kehittämisestä innostunut IT-asiantuntija, jolla on teknistä kokemusta SQL Server Analysis Services Tabular -mallin käytöstä raportointivälineiden pohjana. Tehtävässä pääset kehittämään ja ylläpitämään Varmalle merkittäviä tietovarastoja ja raportointiratkaisuja Varman DWBI-tiimissä yhdessä liiketoimintojen ja IT-toimittajien kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus myös laajempien kokonaisuuksien koordinointiin. Tehtävänkuva koostuu määrittely-, suunnittelu- ja toteutustehtävistä sisältäen myös testaukseen kuuluvia vastuita. Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta Informatica ETL -välineestä.

Odotamme sinulta

  • kokemusta tietovarastojen kehitys- ja ylläpitotehtävistä
  • ratkaisukeskeistä ja analyyttistä otetta
  • kykyä riippuvuuksien ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen
  • asiakaslähtöisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja
  • positiivista asennetta
  • paloa itsesi ja toimintatapojen kehittämiseen

Tarjoamme näköalapaikan tiedolla johtamisen ratkaisuihin työeläkealalla; meillä tehdään merkityksellistä työtä tulevaisuuteen katsoen. Saat mukavan ja kannustavan ympäristön, jossa osaamisen ja kokemuksen jakaminen on peruspolttoainetta. Pääset osallistumaan myös Varman käytäntöjen kehittämiseen vahvuuksiesi mukaisesti.

Varmalaiset arvostavat yhtiön tarjoamia kehittymismahdollisuuksia, hyvää esimiestyötä sekä osaavia ja sparraavia työkavereita. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat uutta työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 22.1.2018.

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi