Määräaikainen IT-suunnittelija eläkemaksujärjestelmän alueelle

9.1.2018

Haemme määräaikaista IT-suunnittelijaa Varman tietohallintoon eläkemaksujärjestelmän  sovellusalueelle äitiys- ja perhevapaan sijaiseksi

Tietohallinnon vastuulla on huolehtia Varman tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimivuudesta, ylläpidosta ja kehityksestä yhteistyössä toimittajien kanssa sekä kehittää menetelmiä ja toimintatapoja. IT-suunnittelijana osallistut järjestelmien sovellusylläpitoon ja kehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä sovellustoimittajien ja Varman liiketoimintojen kanssa ja tuet liiketoimintaa sovellusasioissa.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset:

  • teknistä kyvykkyyttä ja kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin
  • kokemusta sovellusylläpidosta ja kehittämisestä
  • halua ja kykyä ymmärtää ja palvella liiketoiminnan tarpeita
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • sujuvaa englanninkielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti
  • soveltuvaa koulutusta (tekninen)

Maksun järjestelmien ja prosessien tuntemus ovat sinulle eduksi.

Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja osaat luontevasti kommunikoida tietohallinnon, liiketoiminnan ja sovellustoimittajien kanssa. Nopeatempoiset päätökset ja alati muuttuvat liiketoimintatarpeet eivät päätäsi huimaa. Sinulla on paineensietokykyä ja säilytät hyvän työvireen myös haasteiden edessä. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä osaat priorisoida itsenäisesti työtehtäviä. Kannat vastuuta työtehtävistäsi ja samalla huolehdit itsestäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tietohallinnon kehittyvässä toimintaympäristössä ja olla mukana uudistamassa toimintaamme.

Varmalaiset arvostavat yhtiön tarjoamia kehittymismahdollisuuksia, hyvää esimiestyötä sekä osaavia ja sparraavia työkavereita. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat uutta työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Tiimiesimies Minna Petäjistö 16.1. kello 14 – 15, 19.1. kello 8 – 9, p. 050 311 5058
  • ICT-palvelujohtaja Minna Mattila 17.1. kello 9 - 10, 18.1. kello 13 - 14, p. 050 300 5249

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 21.1.2018 mennessä. 

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi