Haemme työkykyjohtamisen kehityspäällikköä

Haemme työkykyjohtamisen kehityspäällikköä

14.03.2019
rekrytointi
Uutinen

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Sijoitamme eläkemaksuina kerätyt varata vastuullisesti ja tuottavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten. Meitä varmalaisia, ketteriä vastuunkantajia ja rohkeita suunnannäyttäjiä, on noin 550 henkeä. Varmalaiset tekevät yhteistyötä tuhansien eri kokoisten yritysten kanssa ja palvelevat yli 300 000 eläkeläistä.

Varman asiakkuudet-toiminnon vastuulla on lakisääteisen eläketurvan myynti yritysasiakkaille ja asiakkuuksien hoito sekä työkykyjohtamista tukevat palvelut asiakkaillemme. Toiminnossa työskentelee yli 70 myynnin, työkykyjohtamisen, tiedolla johtamisen ja markkinoinnin ammattilaista.

Haemme työkykyjohtamisen kehityspäällikköä

Kiinnostaako sinua liiketoimintalähtöinen työkykyjohtaminen ja työn muutoksen teemat? Onko sinulla kokemusta muutoksen johtamisesta ja vietkö asioita eteenpäin valmentavalla otteella? Tiedätkö myös, miten organisaatioissa ehkäistään työkykyriskejä ja tuetaan aikaansaamista? Onko sinulla kokemusta yhteistyöstä liiketoimintajohdon, esimiesten, HR:n ja työterveyshuollon kanssa?

Haemme Varman asiakkuuksiin työkykyjohtamisen kehityspäällikköä, jolla on taitoa ja tahtoa olla työstämässä näitä teemoja yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä halua kehittyä niiden huippuosaajaksi. Tehtävässä pääset valmentamaan ja konsultoimaan asiakasorganisaatioitamme liiketoimintalähtöisessä työkykyjohtamisessa hyvin käytännönläheisesti.

Odotamme sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta, kiinnostusta asiakastyöhön, yhteistyö- ja valmennusosaamista sekä tiimityöskentelytaitoja. Ylempi korkeakoulututkinto sekä vankka liiketoiminnan ja HR-prosessien käytännön ymmärrys ovat kehityspäällikön tehtävässä menestymisen edellytys. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa. Työ sisältää matkustamista eri puolelle Suomea. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Meillä on mahdollisuus tarjota myös työtä vaihtelevalla, osa-aikaisella työajalla.

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan suomalaiseen työelämään ja yrityksiin sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää esimiestyötä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työyksikkömme koostuu työstään innostuneista kehityspäälliköistä, joiden kesken vallitsee innostava ja sparraava tekemisen meininki. Modernit toimitilat Helsingin parhaalla maisemalla tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa työkykyjohtaja Hanna Kankainen, 15.3. klo 15-16 ja 20.3. klo 9-10.30, 28.3. klo 15-16.30 (p. 050 385 9310.)

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 29.3.2019.

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();