Haemme Varman sijoituslakiasioihin kiinteistöjuristia

Haemme Varman sijoituslakiasioihin kiinteistöjuristia

09.09.2019
rekrytointi
Uutinen

Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Varman sijoitusten arvo oli kesäkuun 2019 lopussa 46,5 miljardia euroa. Sijoitamme mm. korko-, osake- ja kiinteistösijoituksiin sekä hedgerahastosijoituksiin.

Haemme nyt lakimiestä avainrooliin työskentelemään Varman sijoitusten juridiikan ja erityisesti kiinteistösijoitusten parissa. Työskentelet Varman lakiasiat ja compliance -toiminnossa ja teet tiivistä yhteistyötä sijoitustoiminnon kanssa. Työsi kattaa laaja-alaisesti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin suoriin ja epäsuoriin kiinteistösijoituksiin, pääomarahastoihin sekä myös muihin sijoitusinstrumentteihin, arvopaperimarkkinoihin, sopimusoikeuteen ja compliance-työhön liittyvää juridiikkaa. Hoidat itsenäisesti tehtäväkokonaisuuksia tukien sijoitustoimintoa juridisissa kysymyksissä, annat oikeudellisia neuvoja ja osaltasi varmistat, että toiminnassa noudatetaan voimassaolevaa sääntelyä. Tehtäviesi painopiste on kiinteistö- ja pääomarahastosijoittamisessa, mutta voit työskennellä sekä oppia ja laajentaa osaamistasi myös muiden sijoituslajien juridiikan parissa.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • työkokemusta juristin tehtävistä kiinteistö- tai pääomarahastotransaktioiden parissa
  • oma-aloitteista, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • innostusta kehittyä sijoittamisen juridiikan huippuosaajaksi
  • sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme lisäksi vuokrasopimusten, kiinteistöjen ja kiinteistöyhtiöiden kauppojen ja maankäytön sekä kiinteistökehityksen juridiikan ja sopimuskäytäntöjen osaamista. Kokemus työskentelystä kansainvälisten transaktioiden ja sopimusmallien parissa katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja haastavat työtehtävät ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi osana finanssialan ja kansainvälisen sijoittamisen johtavaa asiantuntijaorganisaatiota. Tehtäväsi voidaan räätälöidä osaamisesi ja tavoitteidesi mukaiseksi. Arvostamme jatkuvaa oppimista ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Saat työskennellä mukavien ja osaavien juristikollegojen ja muiden sijoittamisen huippuammattilaisten kanssa rennossa ja avoimessa työyhteisössä. Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana ja katso alta uusi videomme Me varmalaiset - Työelämän supersankarit.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Voit hakea tehtävään viimeistään sunnuntaina 22.9. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi hakemuslomakkeella. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Johtava lakimies Esa-Ville Ylätupa antaa mielellään lisätietoja tehtävästä, puh. 050 9101 690.

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();