Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Katri Viippola Varman viestinnästä, vastuullisuudesta ja HR:stä vastaavaksi johtajaksi

Katri Viippola Varman viestinnästä, vastuullisuudesta ja HR:stä vastaavaksi johtajaksi

19.11.2015

Varman hallitus on nimittänyt Katri Viippolan (MA) yhtiön viestinnästä, vastuullisuudesta ja HR:stä vastaavaksi johtajaksi 1.1.2016 alkaen. Viippola raportoi toimitusjohtaja Risto Murrolle ja kuuluu Varman johtoryhmään.

Viippola siirtyy Varmaan Kevasta, jossa hän on HR- ja hallintojohtajana vastannut Kevan yhteisistä palveluista. Aiemmin Viippola työskenteli journalistisissa tehtävissä Ylen tv-uutisissa ja sen jälkeen Ylen HR:ssä henkilöstöpäällikkönä ja HRD-päällikkönä.

– Katri Viippola tuo Varmaan monipuolisesti osaamista ja energiaa. Samalla nostamme vastuullisuuden painoarvoa johtamisessa, kun hän tulee vastaamaan tästä alueesta Varman johtoryhmässä, sanoo toimitusjohtaja Risto Murto.

Varman edellinen viestintäjohtaja Satu Perälampi siirtyi uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle elokuussa 2015.

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on Suomen vakavaraisin työeläkeyhtiö ja suurin yksityinen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 860 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2014 Varman maksutulo oli 4,3 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,0 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli syyskuun 2015 lopussa 40,4 miljardia euroa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Risto Murto
Yhteydenottopyynnöt p. 010 244 3119

Liite:
Katri Viippolan valokuva ja CV
Kuvaaja: Veikko Nurminen, Fotonipa

www.varma.fi
Varma.fi > Medialle 
Vuosikertomus
Tulostiedot ja sijoitukset

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi