Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Nuoret esillä Varma-lehdessä

Nuoret esillä Varma-lehdessä

7.3.2016

Vuoden ensimmäinen Varma-lehti ilmestyy 7. maaliskuuta. Se tarjoaa monipuolista luettavaa niin kokeneille kuin aloittaville yrittäjille.

Näyttävä Varma-lehti on täynnä hyötytietoa ja mielenkiintoisia haastatteluja. Ykkösnumerossa ovat vahvasti esillä nuoret yrittäjät ja nuoret kasvuyritykset. Muutaman vuoden ikäiset, nopeasti kasvavat yritykset luovat merkittävän osan kaikista uusista työpaikoista. Nuorten yrittäjien ennakkoluulottomuus ja tekemisen meininki tarjoavat hyviä esimerkkejä myös vakiintuneemmille yrityksille. Toisaalta on tärkeää, että nuoret innokkaat yrittäjät muistavat välillä myös ladata akkujaan. Tästä muistuttaa Slush Helsingin toimitusjohtaja Riku Mäkelä.

Työelämään on astunut uusi sukupolvi, jonka työtavat ja suhtautuminen työhön eroavat vanhempien sukupolvien tyylistä. Varman työpajaan osallistuneet nuoret työntekijät, työelämän asiantuntijat ja työnantajat esittävät lehdessä näkemyksiään työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Loistoidea kantaa pitkälle, ja hyvällä suunnittelulla yritys kasvaa kannattavasti ja kansainvälistyy. LTP Logisticsin Matti Tuominen, Smarpin Roope Heinilä ja FinnCoden Vesa Haapaniemi kertovat yritystensä tarinat ja tarjoavat samalla hyviä niksejä muille yrittäjille.

Verkostoitumisen hyödyistä kertoo yrittäjä Merja Metsävaara-Mildh. Hän tuottaa mainoselokuvia Helsingissä ja osan aikaa paiskii töitä matkailupalveluita sekä ratsastus- ja tenniskursseja tarjoavassa kartanossaan Mikkelissä.

Missä vaiheessa yrittäjän kannattaa palkata ensimmäinen työntekijä? Kokenut yritysneuvoja, YritysEspoon toimitusjohtaja Erkki Pärssinen antaa kysymykseen napakan, vähän yllättävänkin vastauksen.

Suomenkielinen paperilehti postitetaan Varman yrittäjäasiakkaille. Julkaisu on luettavissa myös digitaalisessa muodossa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteessa varmalehti.fi.

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi