Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Uusi Varma-lehti mukana yrittäjien arjessa

9.9.2015

Varma-lehtiEnsimmäinen Varma-lehti on ilmestynyt. Lehti tarjoaa yrittäjille monipuolista käytännön tietoa yritysten kasvusta ja kansainvälistymisestä sekä työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisestä.

Näyttävä 44-sivuinen Varma-lehti on täynnä hyötytietoa ja mielenkiintoisia haastatteluja. Paperilehti postitetaan Varman yrittäjäasiakkaille. Julkaisu on luettavissa myös digitaalisessa muodossa osoitteessa varmalehti.fi. Lehti on teknisesti ja lukukokemuksena optimoitu tabletille, mutta toimii myös selaimilla ja kännyköillä.

Varma-lehti ilmestyy sekä suomeksi että ruotsiksi, ja suomenkielinen lehti ilmestyy neljänä alueellisena versiona.

Varma-lehti tarjoaa luettavaa niin kokeneille kuin aloittaville yrittäjille. Varma tekee yrittäjäasiakkaidensa kanssa monipuolista yhteistyötä yritysten kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittamiseksi ja henkilöstön työkyvyn edistämiseksi. Uusi julkaisu on tästä tuore esimerkki.

Lehdessä kasvuyrittäjät kertovat omista kokemuksistaan. Monet Kasvu Openista tutut asiantuntijat jakavat vinkkejään yrittäjille.

Michael Casagrande on yrittäjän taipaleellaan kokenut menestystä ja vastatuulta. Liiketoiminta on laajentunut yllättävillekin alueille, kun Casagrande kuunnellut asiakkaitaan ja tarttunut tilaisuuksiin.

Asiakkaiden kuuntelun ohella yrittäjien kertomuksissa painottuvat muutoksen jatkuvuus, digitalisaation ja muiden uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen sekä suunnitelmallisuus.

Startupin voi perustaa myös vanhan yrityksen sisälle, kuten konepajayhtiö Aslemetalsin esimerkki osoittaa.

Yritysten muutos vaikuttaa kaikkiin työntekijöihin. Muutosjohtaminen on ennen kaikkea esimiestyötä, korostaa Varman työkykyjohtaja Jyri Juusti.

Tutustu uuteen lehteen!

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi