Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Varma vuokraa Outokummun pääkonttorille tilat Helsingin Salmisaaresta

13.8.2015

Varma on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Outokumpu Oyj:n kanssa noin 4 000 neliömetrin toimitiloista Salmisaaressa. Outokumpu muuttaa uusiin tiloihinsa Helsingin Ruoholahteen nykyisistä tiloistaan Espoon Niittykummussa kesän 2016 aikana.

Varman Helsingin Salmisaaressa omistaman toimitilakokonaisuuden kokonaispinta-ala on 42 000 kerrosneliömetriä. Toimitiloissa sijaitsee Varman päätoimipaikka ja siinä ovat ennestään vuokralla Danske Bank ja Lemminkäinen. Kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa tarjolla vielä noin 2 500 neliömetriä, joka on jaettavissa myös pienempiin osiin 300 neliömetrin tiloista alkaen.

− Outokummun muutto Salmisaareen tarkoittaa myös uusia tuulia Varman omien tilojen kehittämisen osalta. Siirrymme joustavampiin ja monikäyttöisempiin tilaratkaisuihin tehostaen samalla omaa tilankäyttöämme merkittävästi, sanoo Varman kiinteistöistä vastaava sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi.

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on Suomen vakavaraisin työeläkeyhtiö ja suurin yksityinen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla yli 860 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2014 Varman maksutulo oli 4,3 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,0 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli kesäkuun 2015 lopussa 41,9 miljardia euroa.

Lisätietoja:
Sijoitusjohtaja, kiinteistöt, Ilkka Tomperi, puh. 050 379 1903

{{errorMessage}}

Avainsanat

Blogi