Talous- ja tietohallinto sekä lakiasiat

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Olemme myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Meitä varmalaisia on noin 550 henkeä ja työskentelemme modernissa toimitalossa Helsingin Salmisaaressa.

Varman taloushallinto tuottaa Varman päämääriä tukevaa, olennaista taloudellista ja riskienhallintatietoa oikea-aikaisesti, luotettavasti ja riippumattomasti sekä huolehtii maksuliikenteestä ja kirjanpidosta.

Haemme nyt kesätyöntekijää kirjanpitotehtäviin. Tehtäviisi kuuluu mm. ostolaskujen käsittely, muistiotositteiden kirjaaminen, välitilien täsmäyttäminen, lähdeverosaatavien seuranta sekä osallistuminen ostolaskujen käsittelyjärjestelmäprojektin testaukseen. Tehtävä sopii hyvin kaupallisen alan opiskelijoille. Odotamme hakijalta tarkkuutta, uusien järjestelmien nopeaa omaksumista sekä tehokasta työotetta.

Varman tietohallinnossa vastuullamme on huolehtia Varman tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimivuudesta, ylläpidosta ja kehityksestä yhteistyössä toimittajien kanssa sekä kehittää menetelmiä ja toimintatapoja.

IT-harjoittelijana pääset työskentelemään ICT-infrapalveluiden parissa. Osallistut erilaisiin työtehtäviin liittyen palvelunhallintaan sekä kapasiteettipalveluihin oman osaamisesi puitteissa. Työtä tehdään yhteistyössä Varman ja palveluntarjoajien asiantuntijoiden kanssa. Odotamme sinulta positiivista otetta ja kykyä nähdä mahdollisuuksia esteiden sijaan, hyviä yhteistyötaitoja ja halua oppia uusia asioita ja työvälineitä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tietohallinnon kehittyvässä toimintaympäristössä ja olla mukana uudistamassa toimintaamme.

Varman lakiasioissa ja juridisissa palveluissa tarjoamme juridista asiantuntijatukea eläke- ja vakuutusasioissa ja osallistumme työeläkejärjestelmän kehittämiseen yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tehtäviimme kuuluu huolehtia mm. Compliancesta, tietosuojasta, sopimusoikeuksista ja lainmuutosviestinnästä.

Lakiasioiden kesätyötehtävässä avustat sijoitustoiminnan lakimiehiä. Tutustut työeläkeyhtiön sijoitustoiminnan juridiikkaan ja sijoitusinstrumentteihin liittyviin sopimuskokonaisuuksiin. Tehtävänäsi on avustaa erityisesti sopimushallinnan kehittämisessä ja siihen liittyvän työkalun käyttöönotossa.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä taloushallinnon parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme.

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin. joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen. Hae kesätyötä taloushallinnon tehtäviin täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.

Hakulomake ja videotervehdys taloushallintoon.
Hakulomake ja videotervehdys tietohallintoon.
Hakulomake ja videotervehdys lakiasioihin.

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();