Vakuutuspalvelut

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Olemme myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Meitä varmalaisia on noin 550 henkeä ja työskentelemme modernissa toimitalossa Helsingin Salmisaaressa.

Vakuutuspalveluissa palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita kokoluokasta riippumatta heidän TyEL -ja YEL -vakuutusasioissaan koko vakuutuksen elinkaaren ajan asiakaskokemusta vaalien.

Palveluneuvojan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaitamme työeläkevakuutusasioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissa. Toivomme sinulla olevan innostusta asiakaspalveluun ja arvostamme ruotsin- ja englanninkielen taitoa. Sopiva koulutustausta näihin tehtäviin on ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävä tutkinto, esim. tradenomin tutkinto.

Perintäneuvottelija tekee asiakaspalvelutyötä puhelimessa ja sähköpostilla. Työ sisältää maksuajasta ja maksuohjelmista sopimista, Varman saatavien seurantaa ja perintätoimista päättämistä sekä tarvittaessa muita TyEL -asiakkaiden vakuutusasioiden hoitoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä tarvitaan ripeyttä, jämäkkää asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä soveltaa opittua nopeasti käytäntöön. Kokemuksemme mukaan perehdytyksemme antaa hyvät valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, jossa kokeneemmat kollegat ovat aina käytettävissä niissä tilanteissa, kun tarvitaan apua tilanteen tulkinnassa tai soveltamisessa.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä vakuutuspalveluiden parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää varma.fi/rekrytointi.

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen. Hae kesätyötä vakuutuspalveluista täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.

Hakulomake ja videotervehdys palveluneuvojan tehtävään.
Hakulomake ja videotervehdys perintäneuvottelijan tehtävään.

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();