Kesätyöntekijä eläkekäsittelypalveluihin

Tehtävän kuvaus

Kesätyö Varmassa - hyvä työelämäkokemus odottaa sinua!

Haemme kesätyöntekijää eläkekäsittelypalveluihin. Eläkepalveluissa huolehdimme eläkkeiden laskennasta, eläkepäätösten antamisesta ja niiden maksamisesta. Tarjoamme asiakkaille osuvaa neuvontaa ja vaivattomia sekä ihmisläheisiä palveluita. 

Eläkekäsittelypalveluissa tehtävänämme on työeläkkeen laskenta ja eläkepäätösten antaminen sekä kansallisin, että EU-säännöin. Vastuullamme on myös asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjallisesti. Teemme myös järjestelmäkehitykseen liittyviä töitä ja olemme aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa ja yhteistyöryhmissä.

Haemme meille kesätyökaveriksi asiakaspalvelusta innostuvaa ja aikaansaavaa tiimipelaajaa, jolla on aito palveluhenkinen asenne. Osastomme kesätyöntekijänä pääset palvelemaan asiakkaita puhelimitse ja kirjallisesti. Osallistut myös eläkekäsittelyyn liittyviin avustaviin tehtäviin.

Työssä on eduksi

  • positiivinen asenne ja erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteisuus
  • kiinnostusta eläkeasioihin
  • kyky priorisoida ja edistää tehtäviä kohti määrällisiä ja laadullisia tavoitteita
  • tarkkuus ja huolellisuus myös numeroiden parissa
  • englannin ja / tai ruotsin kielen taito


Tule kokemaan #varmailo

Meillä Varmassa on mutkaton ilmapiiri ja työtehtäviä, joissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja edistämään yhteiskunnallisesti tärkeää tehtävää; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Otamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja pääset varmalaisten kannustamana oppimaan uutta niin työstä kuin työkavereistakin.

Teemme töitä ilolla ja intohimolla

Meillä pääset myös kokemaan, miten joustava työ sujuu käytännössä. Yhdistämme sujuvasti lähi- ja etätyötä koronatilanne huomioiden. Salmisaaressa käytössäsi ovat viihtyisät ja esteettömät työtilat sekä huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Meillä voit olla oma itsesi

Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Kesätyöt ovat meille yksi konkreettinen tapa rakentaa työelämään johtavia polkuja myös vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka suojelijana Varman HR:stä ja viestinnästä vastaava Katri Viippola tänä vuonna toimii. Varma on ollut mukana kampanjassa pitkään ja saavuttanut menestystä, kun kesätyötekijät ovat päässet valitsemaan vastuullisinta työpaikkaa.

Hakeminen ja lisätietoja

Tule meille rakentamaan omannäköisesi ja erinomainen työelämäkokemus – hae kesätöihin viimeistään 31.1. mennessä. Kerro, mitä osaat ja mikä tekee sinusta juuri sellaisen kesätyöntekijän, joka tuo puhtia tekemiseen ja työyhteisöömme.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Työsuhteen tyyppi

Kesätyöntekijä

Etätyömahdollisuus

Joustava etätyö

Sijainti

Helsinki

Hakuaika päättyy

31.01.2022

 

Lähetä hakemus

Tämä on Varma

Varman tehtävänä on turvata suomalaisten eläkkeet työelämän ja maailman muutoksessa. Olemme edelläkävijä asiakkaidemme työkykyjohtamisen kumppanina. Sijoitamme eläkemaksuina kerätyt varat vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten.

Meitä varmalaisia on noin 550. Teemme yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelemme yli 300 000 eläkeläistä. Innostava työkulttuuri, varmalaisten osaamisen kehittäminen ja työkyvystä huolehtiminen sekä yhdenvertaisuus ovat meille tärkeitä asioita. Varma on luokiteltu Suomen innostavimpien työnantajien ja vastuullisimpien kesätyönantajien joukkoon. Meillä energinen ja iloinen ote työntekoon tarttuu!