Kesätyöntekijä markkinointiin

Tehtävän kuvaus

Kesätyö Varmassa - hyvä työelämäkokemus odottaa sinua!

Haemme kesätyöntekijää markkinointiin. Työskentelet osana yhdessä ohjautuvaa markkinointi ja sisällöntuotannon tiimiä. Kotipesäsi on Asiakkuudet -toiminnon Pienyritysasiakkuudet, asiakaspalvelu ja markkinointi -osastolla, jossa  palvelemme Varman yritys- ja yrittäjäasiakkaita kaikissa segmenteissä. Osastollamme vastaamme työeläkevakuuttamiseen hoidosta, markkinoinnista sekä myynnistä. Lisäksi teemme tiiviisti yhteistyötä Varman sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen kanssa.

Varman yksi painopiste on pienissä ja kasvavissa yrityksissä, johon myös markkinoinnin panostukset kohdistamme. Puhuttelemme yrittäjiä/yrityksiä monipuolisesti eri kanavissa. Seuraamme vahvasti markkinoita ja olemme valmiita reagoimaan nopeasti asiakastarpeiden ja -käyttäytymisen muutokseen. Tässä työssä pääset tekemään merkityksellistä työtä kasvavaan yksikköömme.

Työskentelet osana energistä markkinointitiimiä eri kanavissa tapahtuvaa myyntiä ja asiakkuuden hoitoa tukien. Odotamme sinulta uteliasta ja aktiivista asennoitumista.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • asiakastapahtumiin- ja tilaisuuksiin liittyvien tehtävien hoitamista
  • digitaalisen markkinoinnin toimenpiteiden toteutusta, seurantaa ja ylläpitoa
  • kampanjoita some-kanaviin
  • sisällöntuotantoa markkinoinnin eri kanaviin
  • muut markkinoinnin monipuoliset tehtävät

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja mahdollistavaa asennetta! Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja markkinointiviestinnän osaamista esimerkiksi opintojen kautta. Sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet luontainen tiimipelaaja.

Tule kokemaan #varmailo

Meillä Varmassa on mutkaton ilmapiiri ja työtehtäviä, joissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja edistämään yhteiskunnallisesti tärkeää tehtävää; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Otamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja pääset varmalaisten kannustamana oppimaan uutta niin työstä kuin työkavereistakin.

Teemme töitä ilolla ja intohimolla

Meillä pääset myös kokemaan, miten joustava työ sujuu käytännössä. Yhdistämme sujuvasti lähi- ja etätyötä koronatilanne huomioiden. Salmisaaressa käytössäsi ovat viihtyisät ja esteettömät työtilat sekä huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Meillä voit olla oma itsesi

Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Kesätyöt ovat meille yksi konkreettinen tapa rakentaa työelämään johtavia polkuja myös vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka suojelijana Varman HR:stä ja viestinnästä vastaava Katri Viippola tänä vuonna toimii. Varma on ollut mukana kampanjassa pitkään ja saavuttanut menestystä, kun kesätyötekijät ovat päässet valitsemaan vastuullisinta työpaikkaa.  

Hakeminen ja lisätietoja 

Tule meille rakentamaan omannäköisesi ja erinomainen työelämäkokemus – hae kesätöihin viimeistään 31.1. mennessä. Kerro, mitä osaat ja mikä tekee sinusta juuri sellaisen kesätyöntekijän, joka tuo puhtia tekemiseen ja työyhteisöömme.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot ja huumausainetestaus).

Työsuhteen tyyppi

Kesätyöntekijä

Etätyömahdollisuus

Joustava etätyö

Sijainti

Helsinki

Hakuaika päättyy

31.01.2022

 

Lähetä hakemus

Tämä on Varma

Varman tehtävänä on turvata suomalaisten eläkkeet työelämän ja maailman muutoksessa. Olemme edelläkävijä asiakkaidemme työkykyjohtamisen kumppanina. Sijoitamme eläkemaksuina kerätyt varat vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten.

Meitä varmalaisia on noin 550. Teemme yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelemme yli 300 000 eläkeläistä. Innostava työkulttuuri, varmalaisten osaamisen kehittäminen ja työkyvystä huolehtiminen sekä yhdenvertaisuus ovat meille tärkeitä asioita. Varma on luokiteltu Suomen innostavimpien työnantajien ja vastuullisimpien kesätyönantajien joukkoon. Meillä energinen ja iloinen ote työntekoon tarttuu!