Toimitilat

Uusia toimistotiloja Kalasatamaan

Tule mukaan suunnittelemaan omat toimistotilasi!

Merelliseen Kalasatamaan, Keskon pääkonttorin K-Kampuksen kylkeen, valmistuu vuonna 2019 joustavia toimistotiloja erilaisten yritysten tarpeisiin. Helsingin keskustan lähellä sijaitseva alue tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet ja monipuolisen palveluvalikoiman. Lähellä sijaitsevat mm. Kalasataman metroasema ja REDI, joka on Helsingin kantakaupungin suurin kauppakeskus. Myös Teurastamon monipuolinen ravintolamaailma sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Vuokrattavia tiloja on yhteensä 10 000 neliötä.

Lisätietoja antaa Benjamin Kalliola, Kiinteistökehittäjä, p. +358 50 099 6688, benjamin.kalliola@varma.fi

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen

Rajalla På Gränsen -kauppakeskus sijaitsee kirjaimellisesti rajalla - Suomi ja Ruotsi kohtaavat kauppakeskuksen ovella.

Vireässä kauppakeskuksessa on tarjolla liiketiloja alkaen 200 neliöisestä tilasta reilusti yli 2000-neliöiseen vaihtoehtoon. Rajalla syödään, kahvitellaan, käydään elokuvissa ja tehdään ostoksia: muotia, lahjatavaraa sekä elintarvikkeita kahdella kielellä ja valuutalla. Palveluja tarjoavat noin 50 yritystä. Rajalla på Gränsen tarjoaa alueen ainoan lämpimän parkkihallin, jossa on jopa 530 pysäköintipaikkaa. Kauppakeskuksessa käy vuosittain noin 2,3 miljoonaa asiakasta. Asiakaskunta koostuu kahden kaupungin ja kahden maan asukkaista sekä matkailijoista.

Kysy lisää: Tytti Juhokas, Asiakkuuspäällikkö, tytti.juhokas@varma.fi, puh.  010 244 5018

Finlaysonin alue

Finlaysonin puuvillatehdasta Tampereen keskustassa pidettiin sen syntyaikana rakennushistoriallisena ihmeenä, ja sellainen se vieläkin: ainutlaatuisella tavalla modernisoitu perinteikäs miljöö, jonka tiiliseinien ja kaari-ikkunoiden suojissa toimii noin 100 yritystä muun muassa median, kulttuurin ja ict:n aloilta.

Finlaysonin alueella on erinomaiset ravintola- ja kahvilapalvelut sekä monipuolista viihdetarjontaa. Esimerkiksi Finnkinon elokuvateatteri Plevna, Työväenmuseo Werstas, Vakoilumuseo ja Room Escape Tampere houkuttelevat alueelle viihtymään ja viettämään vapaa-aikaa. Finlaysonin alueella on oma pysäköintilaitos P-Plevna, jossa on yli 600 autopaikkaa.

Joukon jatkoksi ovat tervetulleita niin pienemmät kuin suuremmatkin toimijat. Finlaysonin alueen rakennuksista löytyy monipuolisesti sijoittumisvaihtoehtoja erilaisiin tilatarpeisiin. Osasta toimitiloja avautuvat hienot koskimaisemat Tammerkosken kansallismaisemaan.

Kysy lisää: Kai Niinimäki, Kiinteistöpäällikkö,
kai.niinimaki@varma.fi
, puh. 040 729 8144

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekauppakeskus Flamingo on Suomen suurin viihteen ja vapaa-ajan keskus. Flamingo sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, lähellä lentokenttää. Keskus yhdistyy kauppakeskus Jumboon yhdyskäytävällä ja tarjoaa näin asiakkaalle ainutlaatuisen mahdollisuuden ostoksiin ja palveluihin sekä vapaa-aikaan ja viihtymiseen.

Flamingossa toimii Finnkinon elokuvateatteri, keilahalli Bowlcircus, liikuntakeskus Elixia, Megazone, Prison Island, Hohtogolf ja lukuisia erilaisia ravintoloita. Flamingossa voi tehdä ostoksia erikoisliikkeistä sekä nauttia hyvinvointipalveluista esim. Flamingon Kylpylässä. Break Hotel Sokos Flamingo tarjoaa upean mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan matkailuun sekä kokousasiakkaille. Tulevan laajennuksen valmistuttua syksyllä 2018 hotellista löytyy yli 500 hotellihuonetta.

Kysy lisää: Tytti Juhokas, Asiakkuuspäällikkö, tytti.juhokas@varma.fi, puh. 010 244 5018