Siirry sisältöön

10.4.  Kohtaamisia - miten arvioida työn sujuvuutta luovassa tuotannossa?

Webinaari ke 10.4. klo 8:30

10.4.  Kohtaamisia - miten arvioida työn sujuvuutta luovassa tuotannossa?

Webinaari ke 10.4. klo 8:30

Ilmoittaudu mukaan

Miten henkilöstöä on syytä kuunnella ja työn sujuvuutta arvioida, kun kyse on projektista tai luovasta tuotannosta? Nappaa vinkit talteen.

Ke 10.4. Kohtaamisia - miten arvioida työn sujuvuutta luovassa tuotannossa?

  • 8.30 Webinaarin kesto 30-45 min

Tässä webinaarissa Solar Films Inc Oy:n toimitusjohtaja Jukka Helle ja kehityspäällikkö Jyri Juusti keskustelevat siitä, miten voidaan varmistaa se, että elokuvaproduktiossa on mukavaa ja turvallista työskennellä ja mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota silloin, kun halutaan seurata tuotannon sujuvuutta. Webinaari on toinen osa Kohtaamisia -kokonaisuudesta, jossa työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jyri Juusti keskustelee kiinnostavien haastateltavien kanssa toiminnan kehittämiseen, ihmisiin ja johtamiseen liittyvistä teemoista.

Katso myös kokonaisuuden ensimmäinen osa Varman YouTube-kanavalta.

Puhujat

Jyri haluaa työssään auttaa yrityksiä uudistumaan ja ihmisiä jatkamaan työelämässä terveysongelmienkin kanssa. 

Jyri Juusti
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
Lue blogeja
Lue blogeja
Jyri Juusti
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Jukka Helle toimii Solar Films Inc Oy:n toimitusjohtajana. Solar Films on on johtava elokuva-alan tuotantoyhtiö Suomessa. Sen tuottamat elokuvat ovat voittaneet yhteensä 41 Jussi-palkintoa, kahdeksan yleisö-Jussia ja saavuttaneet miljoonia katsojia elokuvateattereissa. Jukka haluaa varmistaa sen, että yhtiön tuottamissa produktioissa on mukavaa ja turvallista työskennellä. 

Jukka Helle
toimitusjohtaja, Solar Films Inc Oy
Jukka Helle
toimitusjohtaja, Solar Films Inc Oy
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();