Siirry sisältöön

6.2.  Miten jatkuva kuunteleminen edistää työkykyä ja tuloksellisuutta?

Webinaari ke 6.2. klo 8:30

6.2.  Miten jatkuva kuunteleminen edistää työkykyä ja tuloksellisuutta?

Webinaari ke 6.2. klo 8:30

Ilmoittaudu mukaan

Henkilöstön- ja yrityksen tilan jatkuva kuunteleminen auttaa yritysjohtoa reagoimaan nopeasti muuttuvan maailman haasteisiin. Tiedätkö sinä miten yritykselläsi menee ja miten henkilöstösi voi? Miten mittaat kokonaisuutta? Hyvinvoiva, työkykyinen ja motivoitunut henkilöstö on menestyvän yrityksen kivijalka.

Ke 6.2. Miten jatkuva kuunteleminen edistää työkykyä ja tuloksellisuutta?

  • 8:30 Webinaarin kesto 30-45 min

Webinaarissa avataan tarkemmin, mitä henkilöstön jatkuva kuunteleminen on, ja miten mallin avulla kasvatetaan yrityksen tuloksellisuutta ja parannetaan henkilöstön työkykyä, sekä ennakoidaan työkykyriskien muodostumista? 

Jatkuvan kuuntelemisen mallin hyödyntäminen edellyttää, että yrityksellä on olemassa riittävästi tiedonkeruulähteitä analyysin muodostamista ja oikeita toimenpiteitä varten. Kerromme webinaarissa tarkemmin, mitä nämä tiedonkeruulähteet voivat esimerkiksi olla, miten ne vaikuttavat henkilöstöön ja miksi analyysin muodostaminen on tärkeää jatkuvan kuuntelemisen hyötyjen saavuttamiseksi.

Tutustu aiheeseen halutessasi etukäteen:

Youtube: Mikä henkilöstön jatkuvan kuuntelemisen malli?

Miten henkilöstön kuunteleminen tukisi tiedolla johtamista?

Tervetuloa mukaan webinaariin!

Puhujat

Outin mielestä ihmisten johtaminen on kiehtovaa ja haastavaa. Esimiestehtävissä hän on kantapään kautta oppinut, miten oleellista on tuntea tiimin yksilöt. Osata tukea ja haastaa ihmistä omalla tavalla kehittymään ja uusiutumaan. Tiedämme, että työn tekemisen tavat muuttuvat nopeasti. Mutta tiedämmekö minkälaista johtamista tulevaisuudessa tullaan tarvitsemaan.

Outi Hartikainen
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
Lue blogeja
Lue blogeja
Outi Hartikainen
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Jaana uskoo, että tuloksellisessa toiminnassa kaikki kehittäminen linkittyy yrityksen strategiaan. Jaana on sitä mieltä, että ei ole yhtä oikeaa tapaa saada pysymään henkilöstö mukana ja innostuneena muutoksessa, vaan ratkaisu on löydettävä kullekin yritykselle erikseen.

Jaana Ahervuo
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
Lue blogi aiheesta
Lue blogi aiheesta
Jaana Ahervuo
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();