Siirry sisältöön

17.4.  Osallistamalla lisää laatua työhön

Webinaari ke 17.4. klo 8:30

17.4.  Osallistamalla lisää laatua työhön

Webinaari ke 17.4. klo 8:30

Ilmoittaudu mukaan

Kaipaatko ideoita siihen, miten toimintaa ohjaavat säännöt voisivat tukea arjen sujuvuutta ja työn laatua? Miten toteuttaa tämä yhdessä henkilöstön kanssa?

Ke 17.4. Osallistamalla lisää laatua työhön.

  • 8.30 Webinaarin kesto 30-45 min

Onko organisaatiossasi pölyttymässä arjesta erkaantuneita laatu- tai työohjekäsikirjoja, jotka eivät innosta ja joita ei noudateta? Tässä webinaarissa saat ideoita siihen, miten toimintaa ohjaavat säännöt voivat tukea arjen sujuvuutta ja työn laatua ja miten toteutat tämän yhdessä henkilöstön kanssa. Vieraanamme webinaarissa ovat Autokeskuksesta henkilöstön kehittämispäällikkö Anu Karppinen ja jälkimarkkinointipäällikkö Jari Alatalo, jotka kertovat miten heillä tässä onnistuttiin.

Lue blogi webinaariaiheeseen liittyen Varman Uutishuoneelta.

Puhujat

Anu Karppinen toimii Autokeskuksen henkilöstön kehittämispäällikkönä. Hän vastaa myös laatutoiminnasta ja sen kehittämistä. Anu on työskennellyt erilaisissa HR-tehtävissä useiden vuosien ajan.

Anu Karppinen
henkilöstön kehittämispäällikkö, Autokeskus
Anu Karppinen
henkilöstön kehittämispäällikkö, Autokeskus

Jari Alatalo toimii jälkimarkkinointipäällikkönä Autokeskus Airportissa, jossa hän vastaa huolto- ja korjaamotoiminnasta. Hänellä on pitkä työhistoria teknisen palvelun johtamisesta eri Autokeskuksen toimipisteissä.

Jari Alatalo
jälkimarkkinointipäällikkö, Autokeskus Airport
Jari Alatalo
jälkimarkkinointipäällikkö, Autokeskus Airport

Terhi Rastas toimii varmassa työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Hänen mielestään jatkuva kehittäminen ja kehittyminen on paitsi välttämätöntä, myös hauskaa. "Parasta on, kun työ sujuu ja halutut tulokset voi nähdä käytännössä." kertoo Terhi.

Terhi Rastas
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
@terhirastas Lue blogi
Lue blogi
Terhi Rastas
@terhirastas
työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();