Siirry sisältöön

5.6.  Työkykyjohtaminen ja palkitseminen osana organisaatiokulttuuria

Webinaari ke 5.6. klo 8.30

5.6.  Työkykyjohtaminen ja palkitseminen osana organisaatiokulttuuria

Webinaari ke 5.6. klo 8.30

Ilmoittaudu mukaan

Millaista on oikeanlainen henkilöstön palkitseminen? Mikä on työkykyjohtamisen toimenpiteiden merkitys organisaatiokulttuurissa? Kuinka nämä vaikuttavat positiiviseen työnantajakuvaan?

Ke 5.6. Työkykyjohtaminen ja palkitseminen osana organisaatiokulttuuria.

  • 8.30 Webinaarin kesto 45-60 min

Parhaista osaajista käydään kovaa kilpailua ja työantajan valitsemiseen vaikuttavat tekijät ovat moninaistuneet, mikä haastaa työnantajia nyt ja tulevaisuudessa. Parhaiten henkilöstömarkkinoilla pärjäävätkin yritykset, joilla on imago kunnossa ja henkilöstön silmissä mielekäs toimintakulttuuri. Nämä ovat useasta tekijästä ja tasosta koostuvia kokonaisuuksia, mutta webinaarissamme tulemme keskittymään oikeanlaisen henkilöstön palkitsemisen ja työkykyjohtamisen toimenpiteiden merkitystä organisaatiokulttuurin osana ja kuinka ne vaikuttavat positiiviseen työnantajakuvaan.

Lue blogi webinaariaiheeseen liittyen Uutishuoneelta.

Puhujat

Sini Jämsén toimii Mandatum Lifessa senior palkitsemiskonsulttina ja auttaa työssään erilaisia asiakasorganisaatioita kehittämään palkitsemistaan. Ennen siirtymistään palkitsemiskonsultiksi ja konsulttityön ohella Sini on myös tehnyt tutkimustyötä palkkausjärjestelmiin ja palkitsemiseen liittyen.

Sini Jämsén
senior palkitsemiskonsultti, Mandatum Life
Sini Jämsén
senior palkitsemiskonsultti, Mandatum Life

Ville toimii Varmassa myyntipäällikkönä, vastaten määritellyistä asiakkaista ja kumppanuuksista. Villen asiakkaat ovat pääosin pieniä ja keskisuuria työnantajia, joidenka työkykyjohtamisen käytäntöihin, tarpeisiin ja haasteisiin hän on päässyt tutustumaan työssään.

Ville Puumala
myyntipäällikkö, Varma
Lue blogi
Lue blogi
Ville Puumala
myyntipäällikkö, Varma
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();