12.9.  Kuinka johtaa ihmisiä ja rakentaa luottamusta

Esimies: Miksi luottamus on niin tärkeää? Entä mitä tapahtuu, jos luottamus särkyy?

12.9.  Kuinka johtaa ihmisiä ja rakentaa luottamusta

Esimies: Miksi luottamus on niin tärkeää? Entä mitä tapahtuu, jos luottamus särkyy?

Ilmoittaudu mukaan

Tämä tilaisuus on kaikille esimiestaitojen kehittämisestä kiinnostuneille. Tervetuloa tehokkaaseen webinaariin.

Ke 12.9. Kuinka johtaa ihmisiä ja rakentaa luottamusta (esimies). Webinaari alkaa kello 8:30 ja kestää enintään tunnin.

Keskustelemme siitä, mistä asioista hyvä esimiestyö koostuu ja miten rakennetaan ja ylläpidetään luottamusta työyhteisöissä. Miksi luottamus on niin tärkeää? Entä mitä tapahtuu, jos luottamus särkyy?

Lue Mari Keräsen mietteitä ennakoivasta esimiestyöstä ennen webinaaria.

Puhujat

Minun paloni ihmisten johtamiseen on alkanut jo yli 18 vuotta sitten kun työnkuvani oli työntekijöiden opastaminen/kouluttaminen työtehtäviin.


Olen jokaisessa työpaikassani aloittanut tekemällä tuotannon perustyötä ja sieltä sitten päässyt muihin tuotantoa tukeviin työtehtäviin. Esimiestyössä olen nyt ollut 4 vuotta putkeen yrityksessä, jossa olemme tehneet isoja muutoksia johtamisen suhteen.


Minulle esimiestyössä on tärkeää, että ymmärrän työn kokonaisuuden. Tällöin on helpompi ymmärtää työntekijää hänen työtehtävissään. Tärkeää on myös löytää aikaa alaisilleen. Siten oppii tuntemaan alaisensa ja kasvattamaan luottamusta.

 

Pia Salmi
Production Supervisor, Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy
Pia Salmi
Production Supervisor, Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Mari auttaa asiakasyritysten johtoa ja esimiehiä oivaltamaan, mikä on hyvinvoivan henkilöstön ja menestyvän liiketoiminnan välinen yhteys. Hänen lempi ajatuksensa webinaariin liittyen on seuraava: "luottamus syntyy tekojen kautta". Hän halusi ottaa mukaan webinaariin asiakkaan, joka on onnistuneesti muuttanut toimintaansa siten, että luottamus organisaatiossa on kasvanut.

Mari Keränen
Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
Mari Keränen
Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();