15.3.  Uni ja palautuminen osa 2

Modernia työkykyjohtamista ennaltaehkäisemällä ja hoitamalla unihäiriöt

15.3.  Uni ja palautuminen osa 2

Modernia työkykyjohtamista ennaltaehkäisemällä ja hoitamalla unihäiriöt

Ilmoittaudu mukaan

Tämä webinaari on tarkoitettu unen laadun parantamisesta yksilö- ja yhtiötasolla kiinnostuneille. Hyvä uni kuuluu kaikille. Tervetuloa tehokkaaseen webinaariin.

To 15.3. Uni ja palautuminen osa 2 - Modernia työkykyjohtamista ennaltaehkäisemällä ja hoitamalla unihäiriöt. Webinaari alkaa kello 8:30 ja kestää enintään tunnin.

Webinaarisarjan aikana käymme läpi miksi uni on välttämätöntä kokonaisvaltaisen hyvinvointimme kannalta. Webinaarisarja etenee unen ongelmien tunnistamisesta unihäiriöiden ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen niin yksilö-, kuin organisaatiotasolla. Ilmoittaudu mukaan myös webinaarisarjan viimeiseen osaan tästä.

Toisessa webinaarisarjan osassa keskitymme siihen, mitä organisaatioissa voidaan tehdä unihäiriöiden syntymisen estämiseksi? Miten hallita ja minimoida unihäiriöiden aiheuttamat työkykyriskit tehokkaasti? Unen ja palautumisen riskianalyysi osana organisaation arkea.

Lue lisää unihäiriöistä Oivaunen sivuilta.

Katso webinaarisarjan ensimmäinen osa tästä.

Puhujat

Somnologist – Eurooppalainen unilääketieteen pätevyys. Unilääkäri, dosentti, Henri Tuomilehto johtaa Suomessa kolmea Oivauni uniklinikkaa ja on yksi harvoista suomalaisista lääkäreistä, joka päätyönään hoitaa unihäiriöpotilaita. Hänellä on pitkäaikainen kokemus niin uniongelmaisten potilaiden hoitamisesta kuin tutkimustyöstä liittyen uneen, tyypin 2 diabetekseen, sydän- ja verisuonisairastavuuteen ja terveellisten elämäntapojen vaikutuksesta näihin kroonisiin sairauksiin. Tuomilehdon uniluennot ja -valmennus perustuvat yli 15 vuoden omaan lääketieteelliseen tutkimusnäyttöön ja käytännön kokemukseen. Hän toimii asiantuntijana paremman nukkumisen ja palautumisen osalta suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa asiakkainaan mm. Suomen Olympiakomitean ja HJK:n urheilijat.

Henri Tuomilehto
Unilääkäri, dosentti
Lue Henrin blogi
Lue Henrin blogi
Henri Tuomilehto
Unilääkäri, dosentti
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();